W Austrii i w niemczechGdzie to imię takie popularne?
reklama
Haha , to ja taka orginalna chciałam być z Alexandrem i nie sprawdzalam żadnej listy, ale jak poszedl do żłobka to okazało się że jest 4 innych Alexow z jego wieku. Ja raczej tym się nie sugeruje jak mi się podoba imię to już koniec
Faktycznie bardzo dużo Alexow jest
Ale faceci chyba nie zwracają tak uwagi na imiona jak dziewczyny
Anipul
Fanka BB :)
Chyba nie ma reguły... Ja w 0ierszej ciazy tez nie miałam mdłosci a urodziłam córeczkę..a teraz masakra... zależy od dnia ale ogółem mam przewalone co o to chodzi..Ja dziś znów po jedzeniu mam mdłości [emoji1785] ciągle myślę czy to co zjem ma na to wpływ... ostatnio za każdym razem po jajkach mnie mdlilo, ale chyba jednak po wszystkim mnie mdli [emoji24] bo przed chwilą krupnik zjadlam i znow masakra [emoji1785]
Ciekawe czy to faktycznie na dziewczynke... w ciąży z synem nie wiedzialam co to mdłości...
milenka30
Sprawdzałam rankingi kiedyś i tak trochę się zmieniło. Leon i Tymon wskoczyli w tym roku do dwudxiestki. Nie ma też co przesadzać to ranking na całą Polskę akurat w danym rejonie może nie być żadnego. Moja gmina podała ranking 2 lata temu Milena była na 1 miejscu u nas a w Polsce na 27.
Ostatnio czytalam że w drugiej i kolejnej ciąży mdłości częściej wystepujaChyba nie ma reguły... Ja w 0ierszej ciazy tez nie miałam mdłosci a urodziłam córeczkę..a teraz masakra... zależy od dnia ale ogółem mam przewalone co o to chodzi..
U mnie prawdopodobnie chlopak więc teoria obalona [emoji14]
Ja wczoraj odkrylam że pomaga mi zjedzenie sera żółtego. Po zjedzeniu tosta wczoraj i dziś mi było lepiej...
julia2s
Bo i tak jest, ale ja i mieszkajac za granica wiecznie slysze Marcel i Szymon. Dlatego juz z trzecim tak nie chcialam. Swoja droga urodzilam w styczniu tego roku i na grupie mam z tego miesiaca mnostwo Leonow.Sprawdzałam rankingi kiedyś i tak trochę się zmieniło. Leon i Tymon wskoczyli w tym roku do dwudxiestki. Nie ma też co przesadzać to ranking na całą Polskę akurat w danym rejonie może nie być żadnego. Moja gmina podała ranking 2 lata temu Milena była na 1 miejscu u nas a w Polsce na 27.
Ja nie zwracam uwagi na to czy popularne, jak juz mi wejdzie do glowy to koniec Wole zeby dziecko mialo w przedszkolu czterech kolegów Szymków niż zeby mialo byc wysmiewane, bo nazwano go dziwacznie.
Dla mnie najgorszą "modą" dziś jest nazywanie dzieci zagranicznymi imionami typu Liam, Mia, Brian, Jessica...
Dla mnie najgorszą "modą" dziś jest nazywanie dzieci zagranicznymi imionami typu Liam, Mia, Brian, Jessica...
Lilka455
Ja też mam Alexandra, i tak samo jak Ty z nim ciąża super, żadnych dolegliwości. Teraz dramat no i prawdopodobnie księżniczka, lekarz dziś mi powiedział, że na 80 %Mi się podoba Mia albo Pola ,ale mój M przeciwny.... myślę jeszcze o Michalinie lub Martynie.
Na chłopca brak pomysłów. W domu 10 letni Aleksander
Ja czuję, że dziewczyna bo z Olkiem czułam się super a teraz to dramat
Z Alexem tez mi na prenatalnych powiedział, że chłopak i się sprawdziło, więc teraz też w to mocno wierzę, że będzie dziwczynka.
reklama
Zaga32
Z Olkiem już w 13 tygodniu mi powiedzieli.Ja też mam Alexandra, i tak samo jak Ty z nim ciąża super, żadnych dolegliwości. Teraz dramat no i prawdopodobnie księżniczka, lekarz dziś mi powiedział, że na 80 %
Z Alexem tez mi na prenatalnych powiedział, że chłopak i się sprawdziło, więc teraz też w to mocno wierzę, że będzie dziwczynka.
Teraz na prenaralnych nie było jeszcze widać...
Czuje się ba tyle źle, że chyba będę musiała iść na l4. Robię dziennie 300km autem 5 spotkań z klientami. Stres , plany sprzedażowe... to za dużo. Tym bardziej, że u Olka odkleilo się łożysko I miałam Cc ratująca życie w 35tc....
Podziel się: