Mi się marzy Pola i Iga albo Marcel i Mikołaj
Mąż przeciwny Marcelowi i Iga też mu się nie podobaj za bardzo. Jeszcze go urobie! [emoji23]
Wiecie jakie imię jest rzadko? Monika [emoji848]
,
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się marzy Pola i Iga albo Marcel i Mikołaj
Mąż przeciwny Marcelowi i Iga też mu się nie podobaj za bardzo. Jeszcze go urobie! [emoji23]
Wiecie jakie imię jest rzadko? Monika [emoji848]
Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmi myślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg
Marysia to imię nigdy się nie zestarzejeDla dziewczynki mi bardzo podoba się Maria, dla chłopca już trudniej bo sporo mi się podoba- Jędrzej, Konstanty, Mieszko ale moja mama zawsze mówi, ze jak się zobaczy małą twarzyczkę to od razu będzie jedno pasować
to właśnie jedno z tych imion złotego środka: wszyscy znają a jest oryginalne bo wśród młodych nie ma Moniki. tak samo gdzie są Marty? Przecież to takie ładne bezpretensjonalne imięWiecie jakie imię jest rzadko? Monika [emoji848]
13+5 wg mojej apki. działa działa. pisałam już o nim na forum: kupiłam 4 lata temu angel care używany na allegro jako gadget ale przydał się, potem pożyczyłam sąsiadce która ostro przesadzała i co chwilę biegała na SOR żeby ją do KTG podłączyli, później był u moich 2 przyjaciółek i właśnie wrócił. w samą porę żel już dawno się skończył ale działa na krem tak samo dobrzeA właśnie zastanawiałam się czy to naprawdę działa w którym jesteś tygodniu, że ten detektor juz wykrywa dzidziusia?
Mój mąż też tak mówi, szczególnie że uparl się na Maciusia. [emoji849]Dziękuje [emoji8]
O kurczę..i co Twoja mama na to?
Mój P też mnie czasem straszy,że pojedzie do urzędu i da takie imię jak jemu się podoba
Hej u nas poniedzoalek poczatek 15 tygTo dobrze że z maluszkiem wszystko ok!! Odpoczywaj ile się da!
Dzień dobry, nie śpię i ja. Młody już rządzi, razem z kotem. Chłop motywuje się przed biegiem Niepodległościowym
Dziś pyka nam 14tydzien. Lubię przez to poniedziałki
Miłego dnia!
@OdNowa Zgadzam się - córa jest prawdziwą Zuzą - imiennik sprawdza się w 100%. [emoji16] Dodając do tego włoski temperament tatusia i wybuchowość mamusi mam wrażenie, że zafundowaliśmy sobie kłopotki jako rodzice w późniejszym czasie [emoji2]