reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Szaleństwo! Prenatalne super, na krew czekac do czwartku. Niby na 80 % dziewczynka wymarzona, ale ja się tak boję w to uwierzyć , że aż się boję. Zdazylo się którejś , że powiedzieli ma prenatalnych dziewczynka, a okazał się chłopiec?
Oczywiście!
U mnie miał być facet a jest dziewczyna także ja czekam aż sama zobaczę kto tam jest. :-) Teraz to loteria. Lek na zawsze 50% szans że trafi :p a ciężko to teraz określić.

Imiona, imiona...
Ja mam Helenkę.
Brak mi się podobało. Później jakbym zwatpila a teraz uważam że pasuje idealnie :-)
Starsze imiona wracają.

Kol dała córkę Inka - też oryginalnie!

Szaleństwo! Prenatalne super, na krew czekac do czwartku. Niby na 80 % dziewczynka wymarzona, ale ja się tak boję w to uwierzyć , że aż się boję. Zdazylo się którejś , że powiedzieli ma prenatalnych dziewczynka, a okazał się chłopiec?
Super. Ważne że wszystko okej :D
Życzę Ci w takim razie dziewczynki :)
Dostalas już wyniki czy dostaniesz wszystko razem ? Mi dopiero mają przyjść

reklama
U mnie tez prenatalne super. Na wynik pappa musimy czekać...
Na razie wygląda na chlopca ;)
Zobacz załącznik 1043936
Jakie piękne zdjęcie <3
Mi się marzy Pola i Iga albo Marcel i Mikołaj

Mąż przeciwny Marcelowi i Iga też mu się nie podobaj za bardzo. Jeszcze go urobie! [emoji23]

Wiecie jakie imię jest rzadko? Monika [emoji848]
O nie.. Ja znam bardzo dużo Monik :p ale w sumie teraz u dzieciaczków rzadko się słyszy :o

Do góry