reklama
My mamy tyłem britax römer max way plus jestesmy zadowoleniHej laski [emoji4]
Ciezka noc za mna,mlodej wyszly 4 zęby. Troche miala stan podgoraczkowy i mowila przez sen "mama,tata,baba" [emoji16]widac bylo jak sie meczy,a mama razem z nia. Cala noc na cycu,jak nigdy, ale mam nadzieje, że jej to pomoglo.
Teraz juz jest lepiej,poszla na drzemke [emoji4]ogolnie to pierwszy jej ząb gdzie dostala stanu podgoraczkowego,bo wczesniej nigdy nie miala. I moj Maz juz panika o mloda.
Z planow to dzisiaj prania i sprzatanie i mam nadzieje ze uda sie jechac kupic ten fotelik samochodowy. Moze macie jakies foteliki do polecenia w kategorii 9-25kg?
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Wlasnie tez o nim myslalam, bo slyszlalam o nim dobre opinie. A wiesz moze czym sie rozni max Way od max Way plus?My mamy tyłem britax römer max way plus jestesmy zadowoleni
Zobacz załącznik 1043207
Max way plus ma wykrecana oslone bocznaWlasnie tez o nim myslalam, bo slyszlalam o nim dobre opinie. A wiesz moze czym sie rozni max Way od max Way plus?
Yonce
Witam mamusie[emoji173]
U mnie dziś zaczynam 13 tydzień.
Miłego dnia dla Was .
Miłego [emoji173]️
Moni_89
Niestety nie i to akurat się nie zmieni, ale nie poddam się. Za długo czekałam na maleństwo i wychodzi że tylko ja czekałam i pragnęłam szczerze. Dziękuję za miłe słowa [emoji173]
@Moni_89 hej kochana! Mam nadzeję, że u Ciebie chociaż troszkę lepiej. Jestem myślami z Toba. Przytulam mocno [emoji9]
MB91
Ja już mam umyte okna w kuchni, blaty, fronty i ogólnie cała kuchnia na cacy Do tego już balkonowe z jednej strony zaczęłam ogarniać w córki pokoju ale brzuch zabolał i dostałam rozkaz by chwile odpocząć. Na straganie już też byłam z samego rana jak jeszcze spali więc i rogale, i pieczywo i coś na obiad też jest Teraz czekam na śniadanko, które robi D. - bekon, jajko sadzone - mam taką ochotę na amerykańskie śniadanko, że nie macie pojęcia !!!
@Kffiatek spokojnie kochana. Nie daj się zwariować i odsuń złe myśli. Ja teraz mam niby początek 12 tc a jedyne co czuje w ciągu dnia to nabrzmiałe czasem piersi - już nawet nie bolą. 2 trymestr jest dla nas łaskawy - pamiętaj o tym
@Kffiatek spokojnie kochana. Nie daj się zwariować i odsuń złe myśli. Ja teraz mam niby początek 12 tc a jedyne co czuje w ciągu dnia to nabrzmiałe czasem piersi - już nawet nie bolą. 2 trymestr jest dla nas łaskawy - pamiętaj o tym
reklama
Podziel się: