Pszczoła2020
Fanka BB :)
A nie przypadkiem 12 miesięcy przepracowanych conajmniej w połowie? W styczniu mam 13-stkę a w marcu premię za rozliczanie celów rocznych i ustalanie podwyżek majowych. Na 13na pewno się załapię bo mam plan pracować, do marca przekulam na urlopach na zmianę z pracą. Ja się z tej kasy wygryźć nie dam No chyba że szef nie da mi obiecanej podwyżki w styczniu, wtedy zgarniam13 i tyle mnie widzieli bo zwodzi mnie już od pół rokuto nie ma znaczenia kiedy idziesz na l4 tylko kiedy urodzisz, wtedy srednia sie liczy z 12 mcy
Jeśli dobrze rozumiem to zamknięta dopiero się tworzy?A czy ja mogę jakiś link i wpisanie do tego zamkniętego ? Bo ostatnio prosiłam,ale nie mam pojęcia gdzie to jest
W środę będę mówić w moim zespole i w zespole do jakiego należę, akurat są 2 spotkania jedno po drugim. Wczoraj kolega z mojego zespołu sam zapytał Bystrzacha powiedział że ludzie tyją proporcjonalnie a ja tak tylko z brzucha Ciekawe kto jeszcze widzi i milczyRyzyko spada o 65 % więc można odetchnąć z ulgą i sie chwalić. U mnie wiedzą tylko najbliżsi, ale od dziś będę się przyznawać przy pierwszej ciąży tez czekałam do 13 tyg , zanim mówiłam znajomym... udanej soboty życzę!