AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Hej Kobitki, ja w drodze do pracy, kanapka w rękę i biorę się za nadrabiania, wczoraj w pracy zapiernicz, po pracy też i nawet miałam czasu poczytać. Miłego dzionka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja też idiotkuje z okuniewska !Pytała któraś z Was o seriale, ja chciałabym polecić podcasty Okuniewskiej na Spotify, uwielbiam! Zobacz załącznik 1043174
W takim razie czekamy spokojnie na zamknięty, a na razie tulkam [emoji847] Doczytałam że z dzidzią ok, a reszta to NA PEWNO przejściowy kryzys. Trzymaj się [emoji8][emoji8][emoji8]Hej laski. Nie jestem w stanie nadrobić wiadomości.
U mnie źle..tragicznie.
Nie będę tutaj pisała i się zalila, czekam więc na zamknięty.
Cudownego weekendu.
Jadłaś coś ciezkostrawnego, czy samo przyszło?Hej. A mnie nie dobrze od wieczora... Ble [emoji1785]