reklama
Z
zmianak
Gość
Dobra laski ale bądźmy empatyczneJa mam to szczęście, że mój to domator, woli żeby to do nas ktoś przyszedł jestem z nim 10 lat i nigdy beze mnie nie wyszedł z domu twkze mnie to wkurza bo nawet nie mam za co na niego byc zla haha
madziolina_p
Fanka BB :)
moj tez w szpitalach slabnie ale byl przy dwoch porodach gdzie pierwszy krew itp trudny i mi.pamagal i nawet w jednym i drugim pepowine przecinal wiec sie nie martwMój bardzo chce być przy porodzie, ale trochę się boję o niego. On nawet na pobraniu krwi mdleje Także jeśli Twój nie ma takich problemów to zazdroszczę!
madziolina_p
to nie ma znaczenia kiedy idziesz na l4 tylko kiedy urodzisz, wtedy srednia sie liczy z 12 mcyCześć dziewczyny jestem załamana. Ogólnie jestem czynna zawodowo i obiecałam że zostanę do końca roku i nawet myślałam o styczniu...ale atmosfera średnia, wypłata dzisiaj raczej też. W grudniu tamtego roku miałam wypłacona ekstra premie. I się teraz zastanawiam czy jak zostanę do stycznis to ona będzie mi się liczyc? Była to wypłata za listopad wypłacona do 10 grudnia. Czy któraś z Was się orientuje jak to jest liczone. I do kiedy powinnam pracować aby mi się ta wypłata z grudnia 2018 wyliczyła w L 4?
madziolina_p
a doczytalam, no jak masz co miesiac i za grudzien wyplacana w styczniu to powinni Ci wyplacic, ale jak to uznaniowa np to jiz od nich zalezySprawdź jak to jest uregulowane w regulaminie pracy. Premia jest uznaniowa, u mnie firmie – budżetówka, zwolnienie z automatu sprawia że premii nie otrzymujesz.
Moim zdaniem jeżeli w styczniu chciałabyś pójść na zwolnienie ale w grudniu pracowałaś to powinnaś otrzymać premie zwłaszcza ,że ta naliczana jest z końcem grudnia.
KINDERBUENOO88
Tu chodzi, że wali się życie osobiste. Opowiem więcej na priv ale sytuacja nie do naprawienia
Trzymaj się!
Nie ma sytuacji bez wyjścia.
Ściskam !
KINDERBUENOO88
Dobra laski ale bądźmy empatyczne
Mój Średnio 2 razy w tygodniu wychodzi bo albo koncert albo piwo.
Mi ogólnie to nie przeszkadza.
Sama zrobiłam siebie ze co środę mam obowiązkowo wychodne do kina ( mam blisko bardzo to 5 min spacerkiem )
Ogólnie w tym związku dużo czasu spędzamy tez jakby osobno i wydaje mi się, ze to tez ma swoje plusy
Crazy Girl
Tu chodzi, że wali się życie osobiste. Opowiem więcej na priv ale sytuacja nie do naprawienia
Przykro mi ale może coś doradzimy na zamkniętym. Dzidziuś na pewno ma sie dobrze.Nic się nie martw
reklama
Podziel się: