reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Hej Kobitki, ja w drodze do pracy, kanapka w rękę i biorę się za nadrabiania, wczoraj w pracy zapiernicz, po pracy też i nawet miałam czasu poczytać. Miłego dzionka 😊

reklama
Dzień dobry bardzo! Dziś zaczynam 13 tydzien , ale z tego co widzialam jest ze mną duzo mam, które również ze mną maja co świętować! Ryzyko spada o 65 % więc można odetchnąć z ulgą i sie chwalić. U mnie wiedzą tylko najbliżsi, ale od dziś będę się przyznawać 😊 przy pierwszej ciąży tez czekałam do 13 tyg , zanim mówiłam znajomym... udanej soboty życzę!

Cześć laski!

Przepraszam, że ostatnio mniej się udzielam ale też mam swoje wielkie/małe problemy i próbuje ogarnąć.

Właśnie leżę w łóżku i czekam aż przestanie mnie ssać żołądek 🙃 Moje kochane dziecię przeszło do nas od łóżko, wtuliła się we mnie i zasnęła ponownie więc niby mogłabym spać ale jakoś już nie idzie 🧐

Dzisiaj biorę się za porządki z mężem już takie bardziej świąteczne - odsuwanie sofy, łóżek, mycie okien itd. więc mamy co robić.

Ściskam Was wszystkie, rośnijcie!!! 😘

Hej laski. Nie jestem w stanie nadrobić wiadomości.
U mnie źle..tragicznie.
Nie będę tutaj pisała i się zalila, czekam więc na zamknięty.
Cudownego weekendu.
W takim razie czekamy spokojnie na zamknięty, a na razie tulkam [emoji847] Doczytałam że z dzidzią ok, a reszta to NA PEWNO przejściowy kryzys. Trzymaj się [emoji8][emoji8][emoji8]

Witam się przy sobocie [emoji112]
Byłam wczoraj na kontrolnej wizycie u gina i jestem dobrej myśli [emoji106][emoji123] Wszystkie wyniki krwi i moczu ok, cytologia miodzio, ale najważniejsze że oglądał wyniki prenatalnych, a potem zrobił mi usg i powiedział że nt jest na granicy i wg niego będzie dobrze [emoji16] Nochal widoczny, rozmiarowo dzidzia też zgodna z 14 tygodniem, więc... mam tę moooc [emoji445][emoji444][emoji344]
Miłej soboty [emoji8]

reklama
Zazdroszczę Wam tego leżenia w łóżkach :( mój budzik wzywający do pracy dzwonił dziś o 2.45... teraz musiałam zrobić przerwę na śniadanie bo kiszki marsza grały dlatego udaje mi się napisać ;) niepracującym życzę leniwego weekendu! ;)

Do góry