reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Zaczyna się hipokryzja i chamstwo. Ocena kogoś na podstawie kilku wypowiedzi na forum to zwyczajne prostactwo. A Twoją wypowiedź (jakbyś mnie znała z 10 lat) świadczy o tym że to nie jednak ja muszę mieć ostatnie słowo.
No ale zawsze znajdzie się ktoś taki...

10 to jesteś młodsza ode mnie ,stad Twoje obelgi (Ze jestem chamska i prostacka) zignoruje... tak poprostu i zwyczajnie.
To o Tobie świadczy(pokazałaś swoje elokwencję [emoji4] ,nie o mnie i na tym zakończyłam z Tobą rozmowę Dziewczyno.
Waż słowa, które do kogos piszesz bo to jest nie do zaakceptowania(nie ma obrażania od chamstwa i prostactwa).

Resztę Twoich postów w moja stronę będę ignorować.

Ostatnia edycja:
Ja Ci nie ublizam. Mówię o Twoim zachowaniu a nie o Tobie, rozróżnij bo widać wiek to czasem nie wszystko. Dałaś sobie prawo do oceny mnie i nawet nie odpowiedziałaś jakim cudem jesteś w stanie się wypowiedzieć o mojej osobie. Są pewne granice których się nie przekracza, a to jest moja granica.
Owszem, każda.moja wypowiedź świadczy o mnie i pod swoją każda podpisuje się rękami i nogami. To że Ci ublizam to Twoje halucynacje a nie rzeczywistość tak samo jak to że wiesz jaka zawsze muszę być. A powoływanie się na wiek to już wgl najsłabsza karta....
Nie życzę sobie żebyś wypowiadała się o mojej osobie w jakikolwiek sposób jeśli wcześniej nie dostarczę Ci dowodów na to że tak jest. Jedna sytuacja zinterpretowana przez Twój umysł przez pryzmat Ciebie i Twoich doświadczeń to nie argument. Z tego samego względu również Cie nie obrażam. Oceniam Twoje zachowanie, tylko to teraz nie ZAWSZE tak jak ty mnie.
[emoji849]
Dodam że nasze zachowanie nie zawsze świadczy o tym jacy jesteśmy... Można się wyrzec na męża o byle co bo miało się ciężki dzień ale to nie znaczy że jesteśmy nerwów i skoro w 90%sytuacji postępujemy inaczej (to tylko przyklad).

Jeśli masz ochotę mi coś odpisać to proszę przenieśmy się na priv żeby dziewczynom nie spamować.

Ostatnia edycja:
reklama
Jak zawsze jesteście niezastąpione, już przed lekarzem wiedzialyscie co i jak. Udało mi się na szybko skonsultować z lekarzem prowadzącym, najprawdopodobniej to kolka nerkowa, macica uciska nerkę przy cieplej kąpieli dało to o sobie znać. Leki rozkurczowe pomogły, jest już lepiej. Póki nie pojawia się groźne objawy typu gorączka albo kolejne omdlenia to jest okej. Jeśli chodzi o to, mam bardzo niski próg bólu i na taki ostry nagły ból często reaguje w ten sposób a sytuacja kąpielowa zadziałała na moja niekorzyść. Dzidziuś będzie kontrolowany w czwartek, póki co wszystko wyglada w porządku. Dobrej nocy, jutro nadrobię wszystkie wasze wypowiedzi, dzięki za wsparcie [emoji254]

Do góry