Dorotka1989
Fanka BB :)
Dziewczyny hormony buzują :/ gleboki wdech i do przodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to jest w tych zartach o ilości dzieci?
Przy trzecim dziecku też się rozpiskę na wyprawke robi, czy kupuje co leci, co wpadnie?? Hahhaha [emoji1787][emoji1787]
Patrzę na Wasze spisy.. I. Mam pusto w głowie.. [emoji2368][emoji2368]
Jak zawsze jesteście niezastąpione, już przed lekarzem wiedzialyscie co i jak. Udało mi się na szybko skonsultować z lekarzem prowadzącym, najprawdopodobniej to kolka nerkowa, macica uciska nerkę przy cieplej kąpieli dało to o sobie znać. Leki rozkurczowe pomogły, jest już lepiej. Póki nie pojawia się groźne objawy typu gorączka albo kolejne omdlenia to jest okej. Jeśli chodzi o to, mam bardzo niski próg bólu i na taki ostry nagły ból często reaguje w ten sposób a sytuacja kąpielowa zadziałała na moja niekorzyść. Dzidziuś będzie kontrolowany w czwartek, póki co wszystko wyglada w porządku. Dobrej nocy, jutro nadrobię wszystkie wasze wypowiedzi, dzięki za wsparcie [emoji254]
Elmex używam, też z zalecenia. W wakacje chodziłam do stomatologa na zabiegi algami. Ciekawe czy w ciąży też można
Poszukam jutro płynu.
Wiem że jak pójdę do apteki i powiem "dla kobiet w ciąży" odesla mnie do lekarza :/ kiedyś było łatwiej o poradę w aptekach!
Jasne, jak coś to dawaj znać. [emoji4]Nowe kolekcje dla mnie to niestety porażka. Szybko robi się meszek, nawet w dotyku rzeczy są jakieś inne. Raz wysłali mi leginsy, gdzie kolor jeden nogawki ewidentnie różnił się odcieniem od drugiej. Jak dla mnie cena nieadekwatna do jakości. [emoji2955]
Tylko te grubsze rzeczy, jak dresy są w porządku.
Ja zamawiam przez internet, więc nie wiem jak to jest w porównaniu ze stacjonarnymi sklepami.
Ja właśnie jestem z trzecim.. HihiJa przy trzecim nie robię listy
Bardzo dobrze ujęteJa właśnie jestem z trzecim.. Hihi
Dziś rozmawiałam z mamą.
Na wózki patrzylas?? - nie
Łóżeczko chcesz z naszej piwnicy czy nowe? - nie wiem
Gdzie będziesz rodzic?? - jak to już?? Niewiem nie myślę jeszcze..
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Mówię, mamo Mam czas, dopiero 13tydzien
A mama, oszalałas, zaraz święta, nowy rok, ferie zimowe, wiosna, Wielkanoc (albo na odwrót) i rodzisz..a ty myślisz, ze masz czas..
Hahaha.. .
Ja tez mam ten problem :/ jakies 2 tyg temu cale dziąsła byly sluchniete i bolały masakrycznie. Teraz nie bolą tylko przy szczotlowaniu krwawie przy dolnej jedynce. Mi na bol i opuchlizne pomoglo plukanie buzi korą dębu. Serio w aptece nic nie doradzą bo sie boją, mi doradzila tylko szalwia..a mi ona nie pomagała.
Ja właśnie jestem z trzecim.. Hihi
Dziś rozmawiałam z mamą.
Na wózki patrzylas?? - nie
Łóżeczko chcesz z naszej piwnicy czy nowe? - nie wiem
Gdzie będziesz rodzic?? - jak to już?? Niewiem nie myślę jeszcze..
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Mówię, mamo Mam czas, dopiero 13tydzien
A mama, oszalałas, zaraz święta, nowy rok, ferie zimowe, wiosna, Wielkanoc (albo na odwrót) i rodzisz..a ty myślisz, ze masz czas..
Hahaha.. .