Czemu dajesz sobie prawo do oceny mnie? Czy to że Ci odpisałam znaczy że muszę mieć ostatnie słowo? -. -Oj Róża. Jak Ty musisz mieć ostatnie słowo...
,, walczyć,, było w cudzysłowie nie bez powodu.
Dla mnie to już lekka przesada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu dajesz sobie prawo do oceny mnie? Czy to że Ci odpisałam znaczy że muszę mieć ostatnie słowo? -. -Oj Róża. Jak Ty musisz mieć ostatnie słowo...
,, walczyć,, było w cudzysłowie nie bez powodu.
Czemu dajesz sobie prawo do oceny mnie? Czy to że Ci odpisałam znaczy że muszę mieć ostatnie słowo? -. -
Dla mnie to już lekka przesada.
Zaczyna się hipokryzja i chamstwo. Ocena kogoś na podstawie kilku wypowiedzi na forum to zwyczajne prostactwo. A Twoją wypowiedź (jakbyś mnie znała z 10 lat) świadczy o tym że to nie jednak ja muszę mieć ostatnie słowo.I się zaczyna .... [emoji23]
Zaczyna się hipokryzja i chamstwo. Ocena kogoś na podstawie kilku wypowiedzi na forum to zwyczajne prostactwo. A Twoją wypowiedź (jakbyś mnie znała z 10 lat) świadczy o tym że to nie jednak ja muszę mieć ostatnie słowo.
No ale zawsze znajdzie się ktoś taki...
Spać!!!! Poszły ale już!!!! [emoji14]
Spać!!!! Poszły ale już!!!! [emoji14]
To "pojechałaś".. nie fajnieZaczyna się hipokryzja i chamstwo. Ocena kogoś na podstawie kilku wypowiedzi na forum to zwyczajne prostactwo. A Twoją wypowiedź (jakbyś mnie znała z 10 lat) świadczy o tym że to nie jednak ja muszę mieć ostatnie słowo.
No ale zawsze znajdzie się ktoś taki...