No i super bo mi też się już nie chce o tym gadac mamy inne zdanie i to jest ok. W nikogo nie chciałam uderzać, wręcz odniosła wrażenie że Ty naskoczylas na tą dziewczynę. Zresztą chyba nie tylko ja bo ona też. Przykro mi że masz.powazniejzze problemy, życzę każdej z nas żeby miała tylko takie. Z mojej strony jest wszystko ok między nami. Miłego wieczoru [emoji255]Zgadzam się , ze jest cienka granica między szczerością, a byciem nieprzyjemnym ale to bardziej w życiu realnym, w internecie każde słowo pisane zabrzmi tak, jak ktoś sobie założy i tu świetnie to widać.
Nie wiem co masz na myśli pisząc , ze lepiej nic nie pisać, niż odpisać byle jak i z całym szacunkiem dla Ciebie ale naprawdę nie chce mi się już tego drążyć... mam w życiu poważniejsze zmartwienia i problemy, uwierz mi.
Były ustalenia, gdzie cała masa dziewczyn się wypowiedziała, ale ,,uderzasz,, we mnie bo to ja odpisałam na pytanie nowej osoby na forum.
Ja idę spać dziewczyny jutro czeka mnie moja mała pobudka o 6.30, pewnie klasycznie z kupą na dzień dobry [emoji1787]