50% to i ja Ci mogę przewidzieć [emoji85]To mi powiedział jeszcze lepiej : no ja widzę, że tak na 50%, ze chlopak haha myślę sobie Wow skąd on to wie hahaha no , ale za miesiąc okazało się, że chłopak woec dobrze strzelil
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Moja nie chciała mi powiedzieć na prenatalnych, powiedziała ,że coś widzi , ale woli być pewna. Dowiemy się na kolejnej wizycie [emoji854]. Cały dzień ogarniam pokoik dla małej
U
użytkownik 180176
Gość
Chodzi ci o płeć ? Ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 16-17 TC i nic się nie zmieniło. Mamy córkęU mnie wstępnie dziewczynka, mam nadzieję, że tak zostanie. A do dziewczyn, które mają już dzieci, Wam się sprawdziły te pierwsze przewidywania z usg?
Ja w 1 ciąży dowiedziałam się w 12 tc że chłopak i się sprawdziłoU mnie wstępnie dziewczynka, mam nadzieję, że tak zostanie. A do dziewczyn, które mają już dzieci, Wam się sprawdziły te pierwsze przewidywania z usg?
Lilka455
Fanka BB :)
Mi się sprawdziło powiedział.na prenatalnych 14 tc , że chłopak i mamy chlopca. Teraz mam za tydz . PrenatalneU mnie wstępnie dziewczynka, mam nadzieję, że tak zostanie. A do dziewczyn, które mają już dzieci, Wam się sprawdziły te pierwsze przewidywania z usg?
Crazy Girl
Ojej a czemu w pojedynkę? Na pewno mówiłaś ale doczytać Was po 4 dniach nieobecności jest niewykonalne
Mąż nie mieszka jeszcze z nami w naszym nowym domu. Pracuje za granicą. Ja też tam byłam 11 lat.. Wróciłam z dziećmi. Dom wybudowalismy ale on musiał jeszcze zostać. Miał być rok.. Wyjdzie 3 lata [emoji57]
Lilka455
I co zadowolona z powrotu jesteś? Ja mieszkam w Austrii i cos tam cicho myślę o powrocie do Polski po porodzie, ale mieszkam tu 10 i tak ciężko mi się zdecydować.Mąż nie mieszka jeszcze z nami w naszym nowym domu. Pracuje za granicą. Ja też tam byłam 11 lat.. Wróciłam z dziećmi. Dom wybudowalismy ale on musiał jeszcze zostać. Miał być rok.. Wyjdzie 3 lata [emoji57]
AtomicTOY
A mnie całe południe męczą uderzenia gorąca. Myślałam, że może przejdą mi w 2 trymestrze, a tu sory, wróciły z podwójną mocą. A najgorsze, że jeszcze do nich dodatkowo zawroty głowy mam.
Na razie córka śpi, i mam nadzieję, że jeszcze trochę pośpi. Chociaż mało realne, bo już prawie 3 godziny śpi. A pan mąż wraca dopiero 16.30.
Na razie córka śpi, i mam nadzieję, że jeszcze trochę pośpi. Chociaż mało realne, bo już prawie 3 godziny śpi. A pan mąż wraca dopiero 16.30.
reklama
Z
zmianak
Gość
u mnie tydzien temu w 12 t na prenatalnych powiedzial ze nie widac jeszcze płci. Ciekawe, ma taki super sprzet do usg to myslalam ze zobaczy. Chociaz mojej zaginionej wkladki hormonalnej wciaz nie widac na usg
Podziel się: