reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Moja nie chciała mi powiedzieć na prenatalnych, powiedziała ,że coś widzi , ale woli być pewna. Dowiemy się na kolejnej wizycie [emoji854]. Cały dzień ogarniam pokoik dla małej

Mąż nie mieszka jeszcze z nami w naszym nowym domu. Pracuje za granicą. Ja też tam byłam 11 lat.. Wróciłam z dziećmi. Dom wybudowalismy ale on musiał jeszcze zostać. Miał być rok.. Wyjdzie 3 lata [emoji57]
I co zadowolona z powrotu jesteś? Ja mieszkam w Austrii i cos tam cicho myślę o powrocie do Polski po porodzie, ale mieszkam tu 10 i tak ciężko mi się zdecydować.

A mnie całe południe męczą uderzenia gorąca. Myślałam, że może przejdą mi w 2 trymestrze, a tu sory, wróciły z podwójną mocą. A najgorsze, że jeszcze do nich dodatkowo zawroty głowy mam.
Na razie córka śpi, i mam nadzieję, że jeszcze trochę pośpi. Chociaż mało realne, bo już prawie 3 godziny śpi. A pan mąż wraca dopiero 16.30.

reklama
u mnie tydzien temu w 12 t na prenatalnych powiedzial ze nie widac jeszcze płci. Ciekawe, ma taki super sprzet do usg to myslalam ze zobaczy. Chociaz mojej zaginionej wkladki hormonalnej wciaz nie widac na usg :p

Do góry