reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Moja nie chciała mi powiedzieć na prenatalnych, powiedziała ,że coś widzi , ale woli być pewna. Dowiemy się na kolejnej wizycie [emoji854]. Cały dzień ogarniam pokoik dla małej
U
użytkownik 180176
Gość
Chodzi ci o płeć ? Ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 16-17 TC i nic się nie zmieniło. Mamy córkęU mnie wstępnie dziewczynka, mam nadzieję, że tak zostanie. A do dziewczyn, które mają już dzieci, Wam się sprawdziły te pierwsze przewidywania z usg?
Ja w 1 ciąży dowiedziałam się w 12 tc że chłopak i się sprawdziłoU mnie wstępnie dziewczynka, mam nadzieję, że tak zostanie. A do dziewczyn, które mają już dzieci, Wam się sprawdziły te pierwsze przewidywania z usg?
Lilka455
Fanka BB :)
Mi się sprawdziło powiedział.na prenatalnych 14 tc , że chłopak i mamy chlopca. Teraz mam za tydz . PrenatalneU mnie wstępnie dziewczynka, mam nadzieję, że tak zostanie. A do dziewczyn, które mają już dzieci, Wam się sprawdziły te pierwsze przewidywania z usg?
Crazy Girl
Ojej a czemu w pojedynkę? Na pewno mówiłaś ale doczytać Was po 4 dniach nieobecności jest niewykonalne
Mąż nie mieszka jeszcze z nami w naszym nowym domu. Pracuje za granicą. Ja też tam byłam 11 lat.. Wróciłam z dziećmi. Dom wybudowalismy ale on musiał jeszcze zostać. Miał być rok.. Wyjdzie 3 lata [emoji57]
Lilka455
I co zadowolona z powrotu jesteś? Ja mieszkam w Austrii i cos tam cicho myślę o powrocie do Polski po porodzie, ale mieszkam tu 10 i tak ciężko mi się zdecydować.Mąż nie mieszka jeszcze z nami w naszym nowym domu. Pracuje za granicą. Ja też tam byłam 11 lat.. Wróciłam z dziećmi. Dom wybudowalismy ale on musiał jeszcze zostać. Miał być rok.. Wyjdzie 3 lata [emoji57]
AtomicTOY
A mnie całe południe męczą uderzenia gorąca. Myślałam, że może przejdą mi w 2 trymestrze, a tu sory, wróciły z podwójną mocą. A najgorsze, że jeszcze do nich dodatkowo zawroty głowy mam.
Na razie córka śpi, i mam nadzieję, że jeszcze trochę pośpi. Chociaż mało realne, bo już prawie 3 godziny śpi. A pan mąż wraca dopiero 16.30.
Na razie córka śpi, i mam nadzieję, że jeszcze trochę pośpi. Chociaż mało realne, bo już prawie 3 godziny śpi. A pan mąż wraca dopiero 16.30.
Z
zmianak
Gość
u mnie tydzien temu w 12 t na prenatalnych powiedzial ze nie widac jeszcze płci. Ciekawe, ma taki super sprzet do usg to myslalam ze zobaczy. Chociaz mojej zaginionej wkladki hormonalnej wciaz nie widac na usg
reklama
nikolka1203
Cześć dziewczyny chciałam się przywitać, chociaż trochę późno.
Jestem Nikola termin porodu mam na 26.04, ale od początku was czytam i dobrze się tu na majówkach czuję
Bardzo mało się udzielam bo ciąża jest trudna (właśnie wyszliśmy ze szpitala) i nie chciałam was wystraszyc. W ciążę zaszłam odrazu po zabiegu łyżeczkowania po poprzednim poronieniu (brak akcji serca w 9 tc)
Spodziewamy się córeczki-Helenki i dzisiaj mamy 15+3, jutro wizyta u lekarza.
Mieszkam w małym mieście w okolicach Warszawy, o ciążę staraliśmy się ok 2 lat.
Prenatalne super kość nosowa widoczna, przeziernosc z tego co pamiętam 1.6 no i wszystko w normie, pappa nie robiłam bo nie lubię takich statystyk.
Jestem Nikola termin porodu mam na 26.04, ale od początku was czytam i dobrze się tu na majówkach czuję
Bardzo mało się udzielam bo ciąża jest trudna (właśnie wyszliśmy ze szpitala) i nie chciałam was wystraszyc. W ciążę zaszłam odrazu po zabiegu łyżeczkowania po poprzednim poronieniu (brak akcji serca w 9 tc)
Spodziewamy się córeczki-Helenki i dzisiaj mamy 15+3, jutro wizyta u lekarza.
Mieszkam w małym mieście w okolicach Warszawy, o ciążę staraliśmy się ok 2 lat.
Prenatalne super kość nosowa widoczna, przeziernosc z tego co pamiętam 1.6 no i wszystko w normie, pappa nie robiłam bo nie lubię takich statystyk.
Podziel się: