reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! Rozpływam się nad Waszymi zdjęciami. Podnoszą mnie teraz na duchu, ze wszystko będzie dobrze.
Nie cytuję Was, bo z telefonu jakoś ciężko mi idzie, a nie mam teraz warunków na nic innego.
Brzuch zaczyna się nad linia majtek :) nie spotkałam się z tym żeby było niżej nawet w zaawansowanej ciąży

reklama
Mi tez włosy lecą jak szalone. Wszędzie ich pełno, a jak czesze po myciu to dosłownie przerażona jestem. Gdzieś wyczytałam, ze tak się może dziać jak się bierze heparyne, a ja właśnie kłuje się codziennie.

Dzis na obiad postanowiłam zrobic tradycyjnego schabowego z kapusta zasmażana. I jak zaczęłam kroić kiszona to nie mogłam się opanować i zjadłam z pół opakowania :cool2: Trzeba było jechac po kolejna, bo nie byłoby z czego do obiadu zrobic:-) :) Normalnie jakbym nigdy kapusty kiszonej nie jadla:)
O matko ja tez od dwoch dni zajadam sie kapusta kiszona:)

@roza_21
Szybko zleci. [emoji4] fajnie ze bobas ok.

@OdNowa
Gratuluję dziewczynki.!

@Kffiatek
I mi się ten podoba. Używany też drogi bo około 4500-5500 ale ale ale..
Zerkam na olx-y na wyspach i tam sprzedają używki od 500-700 euro więc różnica jest.

A ja plącze się dziś bez celu.. Aby tylko zabić czas i aby minął kolejny dzień. Dopadł mnie kiepski humor.. Doskwiera mi ta samotność w domu.. Jeszcze jakieś 130 dni w pojedynkę.. To w sumie pikuś w porównaniu do już 2,5 roku oddzielnie ale każdy dzień się tak dluuuuzy..
Ojej a czemu w pojedynkę? Na pewno mówiłaś ale doczytać Was po 4 dniach nieobecności jest niewykonalne

Dobry specjalista na prenatalnych dostrzeże płeć ale żaden nie powie że to na 100% :)
Moj w 13 tyg powiedział ze chłopak ale mamy sie nie przyzwyczajać do tej mysli a za miesiąc potwierdzi juz na 100%
Na kolejnej wizycie w 17tc powiedział "nie mówcie mi jaka wam płeć mówiłem, zobaczymy czy sie zgadza, po czym po chwili spytal "chlopak" ?
Zgadzalo się;)

Dobry specjalista na prenatalnych dostrzeże płeć ale żaden nie powie że to na 100% :)
Moj w 13 tyg powiedział ze chłopak ale mamy sie nie przyzwyczajać do tej mysli a za miesiąc potwierdzi juz na 100%
Na kolejnej wizycie w 17tc powiedział "nie mówcie mi jaka wam płeć mówiłem, zobaczymy czy sie zgadza, po czym po chwili spytal "chlopak" ?
Zgadzalo się;)
To zależy od ułożenia dziecka, czasem nie widać :)

Dziewczyny a możecie mi podpowiedzieć gdzie ma rosnąć i odstawać prawidłowo brzuszek ciążowy, pod linia majtek czy nad? Bo zaraz nad „myszka”(ze tak ja nazwę hihi) mam wypuklenie ale malutkie, natomiast górna cześć brzucha już sporo odstaje w sensie tutaj gdzie jest pępek nad i pod. I nie wiem czy to moj tłuszcz czy dzidzia? :oo2:
Może to pomoże :)
354AC832-CAB4-48E6-9CE4-7E633CE358D5.jpeg

To mi powiedział jeszcze lepiej : no ja widzę, że tak na 50%, ze chlopak haha myślę sobie Wow skąd on to wie hahaha no , ale za miesiąc okazało się, że chłopak woec dobrze strzelil

reklama
Do góry