KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Tak Tak jak przewidziały dziewczyny dużo jest przyszłych mam, które jeszcze się nie ujawniły tylko cichutko nas podczytują
A to powstanie nowe forum i tam się przeniesiemy a to zostanie czy jak to wyglada ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Tak jak przewidziały dziewczyny dużo jest przyszłych mam, które jeszcze się nie ujawniły tylko cichutko nas podczytują
Szczerze to nie mam pojęcia, ale tak mi się wydaje, że nowe i zamknięte.A to powstanie nowe forum i tam się przeniesiemy a to zostanie czy jak to wyglada ?
Tak dokładnie. Dostaniemy nowe forum które będzie widoczne tylko dla użytkowników z dostępem. To nadal bedzie tu dostępne dla wszystkichSzczerze to nie mam pojęcia, ale tak mi się wydaje, że nowe i zamknięte.
Ooo ja też mam 11.11 prenatalne myślałam że będę sama bo w Polsce raczej wszystko zamknięte gdzie mieszkasz?
Jestem tej samej myśli, tym bardziej że niektórych dziewczyn z listy w ogole nie znam, a dobrze by było żebyśmy na zamkniętym wątku chociaż się kojarzyły.Dziewczyny prosimy o ujawnienie napiszcie coś o sobie
Oo ja mam dokładnie 11.11 na 11
A mieszkam w Londynie A Ty?
DokładnieTaka data i godzina ze nie idzie zapomnieć
W Austrii ja mam na 9.30. No to czekamy razemOo ja mam dokładnie 11.11 na 11
A mieszkam w Londynie A Ty?