reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Ja codziennie rano przy kawie nadrabiam zaległości, potem w ciągu dnia staram się zaglądać. Jednak czasem jak zrobię za dużą przerwę to zanim wszystko przeczytam, to połowy zapomnę [emoji85]
Jestem na zwolnieniu to na plus, mam 2latka w domu to na minus posiadania wolnego czasu [emoji16]
Mam to samo, jak sobie narobię dużo zaległości to potem niby wszystko przeczytam i jestem na bieżąco, ale większości rzeczy nie pamiętam. [emoji85]
Ja czytam jak karmie corke cycem, bo wtedy leze albo siedze i mam chwile czasu [emoji23][emoji23][emoji23]
Super, a w jakim wieku jest Twoje dziecko? [emoji4]
Dziękuję [emoji170] ja dopiero w ciąży zaczęłam mieć takie częste. Wcześniej to jedna fora dwie rocznie.
A co do Twojego pytania to ja pracuje w domu i też zazwyczaj niewiele bo mam własną działalność. Czytam forum w międzyczasie codziennych zajęć. Mój synek nie usiedzi na miejscu dłużej niż 5 minut więc jak przynosi kolej a zabawkę to coś odpisze, jak robię obiad to coś odpisze... Jakoś idzie :)
Ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo. Przez pierwszy trymestr miałam non stop migreny lub 2-3 dniowe bóle napięciowe, potem dzień przerwy i zabawa od nowa. Na szczęście po 4 miesiącu się wszystko uspokoiło.

reklama
Dziewczyny powiem Wam, że posty piszecie z prędkością karabinu maszynowego [emoji85]
Nie nadążam z czytaniem, jestem teraz na bieżąco, ale nie daj Boże jeden dzień sobie odpuszcze z czytaniem to ledwo nadrabiam zaległości. [emoji1]
Czytacie wszystko jak leci czy czytacie wybiórczo? A do tych dziewczyn, które są na bieżąco i dużo się udzielają mam pytanie jak znajdujecie czas na forum? Bo ja mam wrażenie, że mi dokumentnie na wszystko brakuje czasu [emoji6]
Czytam wszystko. Są weekendy, że wcale nie mam czasu i wtedy nadrobienie to nie lada wyczyn. W tygodniu od rana systematycznie wchodzę na forum do czasu powrotu mojej córki. Potem wieczorem czytam co u Was i jak córka pójdzie spać już poświęcam czas mężowi

Dzień dobry[emoji4]
Dziewczyny a czy któraś z Was miała ból podbrzusza przy siusianiu? Ja od 3 dni ma.m ten ból ciężko bo opisać ale pojawia się zawsze jak usiądę i "pre" żeby się załatwić.

Też urodziłam synka z hipotrofią. 42 tc 2700g 50 cm

Ja byłam na patologii ciąży. Moj gin prowadzący w 35 tyg na usg zauważył że za mały jest. Potem 4 dni leżałam, wypuścili mnie i potem kontrola po tygodniu i znów na patologię ciąży. Tam przy ktg zaczęło brzydko skakać i mówili że musi być cc tego samego dnia.

Dziewczyny powiem Wam, że posty piszecie z prędkością karabinu maszynowego [emoji85]
Nie nadążam z czytaniem, jestem teraz na bieżąco, ale nie daj Boże jeden dzień sobie odpuszcze z czytaniem to ledwo nadrabiam zaległości. [emoji1]
Czytacie wszystko jak leci czy czytacie wybiórczo? A do tych dziewczyn, które są na bieżąco i dużo się udzielają mam pytanie jak znajdujecie czas na forum? Bo ja mam wrażenie, że mi dokumentnie na wszystko brakuje czasu [emoji6]

Jak znajde tulko chwilę lub jestem w aucie autobusie lub pociągu.

A która z dziewczyn pisała, że nie ma objawów i dla spokoju idzie dzisiaj do lekarza? Nie mogę znaleźć tego wpisu
ja ide dzis ale z dwoch powodow: jeden to taki, ze mialam jeden taki bol kilka dni temu, ze bolal mnie krzyz i bardzo jakby oba jajniki i dol brzucha a z drugiego powodu, bo na prenatalnych lekarz zmierzyl przeziernosc i ocenil narzady itp a powiedzial, ze kosci nosowej nie moze moze okreslic ze wzgledu na zle usg...i sie stresuje

reklama
Do góry