AtomicTOY
Fanka BB :)
Mam to samo, jak sobie narobię dużo zaległości to potem niby wszystko przeczytam i jestem na bieżąco, ale większości rzeczy nie pamiętam. [emoji85]Ja codziennie rano przy kawie nadrabiam zaległości, potem w ciągu dnia staram się zaglądać. Jednak czasem jak zrobię za dużą przerwę to zanim wszystko przeczytam, to połowy zapomnę [emoji85]
Jestem na zwolnieniu to na plus, mam 2latka w domu to na minus posiadania wolnego czasu [emoji16]
Super, a w jakim wieku jest Twoje dziecko? [emoji4]Ja czytam jak karmie corke cycem, bo wtedy leze albo siedze i mam chwile czasu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja w poprzedniej ciąży miałam tak samo. Przez pierwszy trymestr miałam non stop migreny lub 2-3 dniowe bóle napięciowe, potem dzień przerwy i zabawa od nowa. Na szczęście po 4 miesiącu się wszystko uspokoiło.Dziękuję [emoji170] ja dopiero w ciąży zaczęłam mieć takie częste. Wcześniej to jedna fora dwie rocznie.
A co do Twojego pytania to ja pracuje w domu i też zazwyczaj niewiele bo mam własną działalność. Czytam forum w międzyczasie codziennych zajęć. Mój synek nie usiedzi na miejscu dłużej niż 5 minut więc jak przynosi kolej a zabawkę to coś odpisze, jak robię obiad to coś odpisze... Jakoś idzie