blue_ivy
Fanka BB :)
Ja mam budowę domu juz za sobą. Zajęło mi to 10 miesięcy. Miałam pod opieką dwoje dzieci i pracę na cały etat 11h poza domem z dojazdami i teraz często się zastanawiam jak mi się to udało..
Kredyt oczywiście też musiał nas wspomoc. Pamiętam jak każdy etap po kolei cieszył. Wszystko zrobiłam tak jak chciałam bo męża nie było ze mną [emoji6] on tylko zdalnie przytakiwał ale wyszło super i nam się podoba więc uważam to za sukces.
Powoli przywiazuje się do tego miejsca ale niestety albo stery w głowie kłębi się jednak nowa inwestycja co wiązałoby się ze sprzedażą domu..
Chciałabym teraz Jedak zapuścić korzenie tu na chwilę w tej sytuacji ale co ma być to będzie. Z każdym pomysłem wychodziliśmy w życiu tylko na plus.
Robiliście systemem zleconym? Tzn. mieliście wykonawców? My przycinamy na czym się da i wierzę, że nam się uda bo udaje nam się dużo zaoszczędzić ale przez to trwa to zdecydowanie dłużej, niż bym chciała. U nas pierwsza łopata była wbita po majówce a po drodze tyle kłód i dodatkowych wydatków... jeżeli do końca roku wstawimy okna to będę przeszczęśliwa