reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

A ja w środę mam usg i już s...m po gaciach.
I o co mi znowu chodzi ? Przecież 1,5 tygodnia temu miałam usg i wszystko było dobrze.
Zloszcze się sama na siebie ! [emoji35]
Jak Bóg da to w środę założą mi już książeczkę....

reklama
Cześć dziewczyny,
Ja mam prenatalne 8.11 oczywiście z Pappa-wg mojego lekarza robi się tylko test podwójny czyli Papp-a+BHCG i do tego usg przezierności i kości nosowej żeby był konkretny wynik. Jadę po to do Łodzi-ktoś z łódzkiego?

U mnie dzisiaj 9t2d czyli dwa dni młodsza ciążą niż z OM. Akurat moje samopoczucie ok, to córa choruje.

Dobrego dnia!

Ja jak będę w Polsce to też popatrzę. Ale w De nic nie ma. A potrzebuje koniecznie do pracy jedną pare[emoji4] Zrobiłam zamówienie na Joom , ale to muszę poczekać z 3 tygodnie
Bezpieczna ;)

Ja kupiłam 2 pary używanych jeansów z h&m na olx. Żal mi płacić 150 zł za spodnie, które mi tak krótko posłużą.
A też z chęcią bym pobuszowała po lumpach, ale z moim roczniakiem, który jeszcze nie chodzi byłoby ciężko.

Madziolina my się znamy od lat z bb, kwietnioweczki 2014
U mnie jeszcze większy rozstrzal bo jak się małe urodzi to pierworodny będzie miał 13 lat i żył swoim życiem

laski a te spodnie z lidla sa bardzo obcisle w nogawkach?
Mam dwie pary dzinsow z hm od szwagierki ale wlasnie wkurza mnie, ze sa tak bardzo obcisle w nogawkach. Teraz to pol biedy bo jestem ogolnie szczupla ale wiem, ze za miesiac dwa zaczna mi puchnac nogi (bo juz to przerabialam) to wtedy moze byc problem.

A ja w środę mam usg i już s...m po gaciach.
I o co mi znowu chodzi ? Przecież 1,5 tygodnia temu miałam usg i wszystko było dobrze.
Zloszcze się sama na siebie ! [emoji35]
Jak Bóg da to w środę założą mi już książeczkę....

A dlaczego do teraz nie miałaś?

reklama
@Jaska.JDM wiesz co pije raczej wodę regularnie - ok 1,5 butelki dziennie. czasami trochę wiecej, czasami niej.

@Aurelka1994 powiedz mi a jeden apap Ci pomaga czy 2 bierzesz ?
Bo mi 1 apap nie pomaga, a na opakowaniu piszę że brać najmniejsza możliwą dawkę. Normalnie musiałam brać mocniejsze leki jak dopadała mnie migrena i tak @AtomicTOY mówi tylko jeśli zareagowałam od razu...

A teraz mam wrażenie ze umieram.. kładę się i budzę z bólem głowy :( A taka piękna pogoda....

Do góry