reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja odpukac dzisiaj mam zdecydowanie więcej energii niż przez ostatnie 2 tygodnie
Moni_89 przypomniała mi się jak pisałaś o reakvji męża na zakup nowych spodni. U mnie moja mama ostatnio do mnie z tekstem po co nowe spodnie, przecież masz tyle ubrań. Facet to jeszcze ale kobieta, matka 3 córek chyba powinna mieć świadomość że będę potrzebować ciążowych spodni. Mnie dobiła reakcja swoją. Wiadomo nie kupię szafy ubran ale te kilka par spodni, leginsow w ciąży trzeba mieć.

reklama
U nas napewno łatwiej byłoby mieć dziewczynkę ponieważ raczej dostalibyśmy dużo ubranek od rodziny. Nie ważna płeć, ważne aby dzieciątko było zdrowe. Ja nie nastawiam się na żadną z płci. Co Bóg da. Choć z rozmowy z mężem widzę że on chciałby pierwszego raczej syna i nauczyć wszystkiego co on potrafi zrobić wyremontowac, naprawiać auto, części itd. To bajka mojego męża. Kiedyś myśli o swoim warsztacie samochodowym, jest mechanikiem z zawodu.

Córkę też może nauczyć mechaniki remontu itp.

Dziewczyny jak to w końcu jest liczone?
Daje przykład
Załóżmy 10+2 To jest 10 czy 11 tydzień?

Czyli koniec 10tyg a rozpoczął się 11

Hej dziewczyny, czytam Was na bieżąco. Ostatnio mam takie bóle głowy i mdłości, ze nawet ciężko coś napisać sensownego :( dziś tez mam wizytę u ginekologa stresuje się bardzo. Wyszły mi bakterie w moczu a właściwie to czuje ze mam jakaś infekcje bo wszystko piecze i swędzi.
Miała któraś z Was infekcje jakaś ? Bo trochę się martwię :(

Pij herbatę żurawinową

Co do boli głowy to chyba dziś takue powietrze. I ta okropna mgła.

Ja w końcu nie kupiłam, ale na weekend mam zamiar się wybrać do sklepu i kupić leginsy z dwie pary i w h&m ciążowe dzinsy[emoji4]
Moni_89 przypomniała mi się jak pisałaś o reakvji męża na zakup nowych spodni. U mnie moja mama ostatnio do mnie z tekstem po co nowe spodnie, przecież masz tyle ubrań. Facet to jeszcze ale kobieta, matka 3 córek chyba powinna mieć świadomość że będę potrzebować ciążowych spodni. Mnie dobiła reakcja swoją. Wiadomo nie kupię szafy ubran ale te kilka par spodni, leginsow w ciąży trzeba mieć.

Dziewczyny, ja mam dziś o 17:30 prenatalne usg.
Poza tym z nowości to trochę mi wyskoczył brzuch w zeszłym tygodniu i już trudno ukrywać w pracy ciążę, jak noszę klasyczne sukienki :)
Co do migren to jestem weteranką, w szczególności w okresie jesienno-zimowym i trochę mnie przeraża brak możliwości brania leków w ciąży. Na razie budzę się co sobotę z bólem głowy, na szczęście nie migrenowym, ale raczej odstresowym: ostatnie 2 tygodnie w pracy dały mi w kość i coraz poważniej myślę o l4 :(

reklama
Do góry