reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Co do ciuchów ciążowych ja preferuję rajstopki nieuciskające w brzusio i sukienki.. Mam ich całą szafę. Na szczęście moda jest na falbaniaste, luźne sukienki, więc myślę że wiele rzeczy nie będę musiała kupować.

Ale powiedzcie mi gdzie kupujecie leginsy ? żeby zaraz nie były sprane jak stara szmata :( Tylko żeby można było spokojnie założyć, wychodząc do ludzi ??

reklama
Ja jak będę w Polsce to też popatrzę. Ale w De nic nie ma. A potrzebuje koniecznie do pracy jedną pare[emoji4] Zrobiłam zamówienie na Joom , ale to muszę poczekać z 3 tygodnie
Spójrz na h&m online, bo teraz są niezłe wyprzedaże. Ja zamówiłam jedną sztukę. Okazała się super i teraz czekam na drugą. Cena to 16€, więc wydaje mi się dość atrakcyjna.

Sweethope - biorę czasem 2,czasem 1,5. Zależy jak bardzo boli mnie głowa. Niestety są dni że nawet mąż musi mnie prowadzić do toalety, bo nie jestem w stanie iść.

Może wyjdź z kimś trochę na powietrze? Albo posiedz w oknie, albo na balkonie.
@Jaska.JDM wiesz co pije raczej wodę regularnie - ok 1,5 butelki dziennie. czasami trochę wiecej, czasami niej.

@Aurelka1994 powiedz mi a jeden apap Ci pomaga czy 2 bierzesz ?
Bo mi 1 apap nie pomaga, a na opakowaniu piszę że brać najmniejsza możliwą dawkę. Normalnie musiałam brać mocniejsze leki jak dopadała mnie migrena i tak @AtomicTOY mówi tylko jeśli zareagowałam od razu...

A teraz mam wrażenie ze umieram.. kładę się i budzę z bólem głowy :( A taka piękna pogoda....

Sweethope - biorę czasem 2,czasem 1,5. Zależy jak bardzo boli mnie głowa. Niestety są dni że nawet mąż musi mnie prowadzić do toalety, bo nie jestem w stanie iść.

Współczuje.. wiem co czujesz :*

Zaraz biorę koc i położę się na leżaku kolo domu, może świeże powietrze pomoże..
Tylko światło też potęguje ból. Zobaczymy :)

Dziewczyny, dzisiaj zdałam sobie sprawę ze leci 3 tydzień kiedy codziennie tylko leżę.... całe dnie ... ja leżę. Nie mogę nic robić. Mdlosci są różne ale bie wymiotuje tylko słabo i słabo.... Non stop słabo.
Jak mam ochotę coś zjeść to w trakcie jedzenia już mi niedobrze. Trochę mnie to martwi. To już 3 tydzień...

reklama
Do góry