reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Co do ciuchów ciążowych ja preferuję rajstopki nieuciskające w brzusio i sukienki.. Mam ich całą szafę. Na szczęście moda jest na falbaniaste, luźne sukienki, więc myślę że wiele rzeczy nie będę musiała kupować.

Ale powiedzcie mi gdzie kupujecie leginsy ? żeby zaraz nie były sprane jak stara szmata :( Tylko żeby można było spokojnie założyć, wychodząc do ludzi ??

reklama
Ja jak będę w Polsce to też popatrzę. Ale w De nic nie ma. A potrzebuje koniecznie do pracy jedną pare[emoji4] Zrobiłam zamówienie na Joom , ale to muszę poczekać z 3 tygodnie
Spójrz na h&m online, bo teraz są niezłe wyprzedaże. Ja zamówiłam jedną sztukę. Okazała się super i teraz czekam na drugą. Cena to 16€, więc wydaje mi się dość atrakcyjna.

Sweethope - biorę czasem 2,czasem 1,5. Zależy jak bardzo boli mnie głowa. Niestety są dni że nawet mąż musi mnie prowadzić do toalety, bo nie jestem w stanie iść.

Może wyjdź z kimś trochę na powietrze? Albo posiedz w oknie, albo na balkonie.
@Jaska.JDM wiesz co pije raczej wodę regularnie - ok 1,5 butelki dziennie. czasami trochę wiecej, czasami niej.

@Aurelka1994 powiedz mi a jeden apap Ci pomaga czy 2 bierzesz ?
Bo mi 1 apap nie pomaga, a na opakowaniu piszę że brać najmniejsza możliwą dawkę. Normalnie musiałam brać mocniejsze leki jak dopadała mnie migrena i tak @AtomicTOY mówi tylko jeśli zareagowałam od razu...

A teraz mam wrażenie ze umieram.. kładę się i budzę z bólem głowy :( A taka piękna pogoda....

Sweethope - biorę czasem 2,czasem 1,5. Zależy jak bardzo boli mnie głowa. Niestety są dni że nawet mąż musi mnie prowadzić do toalety, bo nie jestem w stanie iść.

Współczuje.. wiem co czujesz :*

Zaraz biorę koc i położę się na leżaku kolo domu, może świeże powietrze pomoże..
Tylko światło też potęguje ból. Zobaczymy :)

Dziewczyny, dzisiaj zdałam sobie sprawę ze leci 3 tydzień kiedy codziennie tylko leżę.... całe dnie ... ja leżę. Nie mogę nic robić. Mdlosci są różne ale bie wymiotuje tylko słabo i słabo.... Non stop słabo.
Jak mam ochotę coś zjeść to w trakcie jedzenia już mi niedobrze. Trochę mnie to martwi. To już 3 tydzień...

reklama
Do góry