reklama
Grun
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
Ja mam prenatalne 8.11 oczywiście z Pappa-wg mojego lekarza robi się tylko test podwójny czyli Papp-a+BHCG i do tego usg przezierności i kości nosowej żeby był konkretny wynik. Jadę po to do Łodzi-ktoś z łódzkiego?
U mnie dzisiaj 9t2d czyli dwa dni młodsza ciążą niż z OM. Akurat moje samopoczucie ok, to córa choruje.
Dobrego dnia!
Ja mam prenatalne 8.11 oczywiście z Pappa-wg mojego lekarza robi się tylko test podwójny czyli Papp-a+BHCG i do tego usg przezierności i kości nosowej żeby był konkretny wynik. Jadę po to do Łodzi-ktoś z łódzkiego?
U mnie dzisiaj 9t2d czyli dwa dni młodsza ciążą niż z OM. Akurat moje samopoczucie ok, to córa choruje.
Dobrego dnia!
Moni_89
Wyluzuj[emoji4][emoji4][emoji4][emoji8]
A ja w środę mam usg i już s...m po gaciach.
I o co mi znowu chodzi ? Przecież 1,5 tygodnia temu miałam usg i wszystko było dobrze.
Zloszcze się sama na siebie ! [emoji35]
Jak Bóg da to w środę założą mi już książeczkę....
Moni_89
Ja jak będę w Polsce to też popatrzę. Ale w De nic nie ma. A potrzebuje koniecznie do pracy jedną pare[emoji4] Zrobiłam zamówienie na Joom , ale to muszę poczekać z 3 tygodnie
Bezpieczna
Ja kupiłam 2 pary używanych jeansów z h&m na olx. Żal mi płacić 150 zł za spodnie, które mi tak krótko posłużą.
A też z chęcią bym pobuszowała po lumpach, ale z moim roczniakiem, który jeszcze nie chodzi byłoby ciężko.
Pszczoła2020
Kupowałam przez sklep internetowy lidla. 4 pary(2 mniejsze i 2 większe) są prawie w cenie jednej pary z h&m + wysyłka i zwrot gratis. Popatrz na stronieJa kompletnie zapomniałam o Lidlu [emoji21]A teraz już za późno
Z
zmianak
Gość
laski a te spodnie z lidla sa bardzo obcisle w nogawkach?
Mam dwie pary dzinsow z hm od szwagierki ale wlasnie wkurza mnie, ze sa tak bardzo obcisle w nogawkach. Teraz to pol biedy bo jestem ogolnie szczupla ale wiem, ze za miesiac dwa zaczna mi puchnac nogi (bo juz to przerabialam) to wtedy moze byc problem.
Mam dwie pary dzinsow z hm od szwagierki ale wlasnie wkurza mnie, ze sa tak bardzo obcisle w nogawkach. Teraz to pol biedy bo jestem ogolnie szczupla ale wiem, ze za miesiac dwa zaczna mi puchnac nogi (bo juz to przerabialam) to wtedy moze byc problem.
A ja w środę mam usg i już s...m po gaciach.
I o co mi znowu chodzi ? Przecież 1,5 tygodnia temu miałam usg i wszystko było dobrze.
Zloszcze się sama na siebie ! [emoji35]
Jak Bóg da to w środę założą mi już książeczkę....
A dlaczego do teraz nie miałaś?
reklama
SweetHope
@Jaska.JDM wiesz co pije raczej wodę regularnie - ok 1,5 butelki dziennie. czasami trochę wiecej, czasami niej.
@Aurelka1994 powiedz mi a jeden apap Ci pomaga czy 2 bierzesz ?
Bo mi 1 apap nie pomaga, a na opakowaniu piszę że brać najmniejsza możliwą dawkę. Normalnie musiałam brać mocniejsze leki jak dopadała mnie migrena i tak @AtomicTOY mówi tylko jeśli zareagowałam od razu...
A teraz mam wrażenie ze umieram.. kładę się i budzę z bólem głowy A taka piękna pogoda....
@Aurelka1994 powiedz mi a jeden apap Ci pomaga czy 2 bierzesz ?
Bo mi 1 apap nie pomaga, a na opakowaniu piszę że brać najmniejsza możliwą dawkę. Normalnie musiałam brać mocniejsze leki jak dopadała mnie migrena i tak @AtomicTOY mówi tylko jeśli zareagowałam od razu...
A teraz mam wrażenie ze umieram.. kładę się i budzę z bólem głowy A taka piękna pogoda....
Podziel się: