reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A ja w środę mam usg i już s...m po gaciach.
I o co mi znowu chodzi ? Przecież 1,5 tygodnia temu miałam usg i wszystko było dobrze.
Zloszcze się sama na siebie ! [emoji35]
Jak Bóg da to w środę założą mi już książeczkę....

reklama
Cześć dziewczyny,
Ja mam prenatalne 8.11 oczywiście z Pappa-wg mojego lekarza robi się tylko test podwójny czyli Papp-a+BHCG i do tego usg przezierności i kości nosowej żeby był konkretny wynik. Jadę po to do Łodzi-ktoś z łódzkiego?

U mnie dzisiaj 9t2d czyli dwa dni młodsza ciążą niż z OM. Akurat moje samopoczucie ok, to córa choruje.

Dobrego dnia!

Ja jak będę w Polsce to też popatrzę. Ale w De nic nie ma. A potrzebuje koniecznie do pracy jedną pare[emoji4] Zrobiłam zamówienie na Joom , ale to muszę poczekać z 3 tygodnie
Bezpieczna ;)

Ja kupiłam 2 pary używanych jeansów z h&m na olx. Żal mi płacić 150 zł za spodnie, które mi tak krótko posłużą.
A też z chęcią bym pobuszowała po lumpach, ale z moim roczniakiem, który jeszcze nie chodzi byłoby ciężko.

Madziolina my się znamy od lat z bb, kwietnioweczki 2014
U mnie jeszcze większy rozstrzal bo jak się małe urodzi to pierworodny będzie miał 13 lat i żył swoim życiem

laski a te spodnie z lidla sa bardzo obcisle w nogawkach?
Mam dwie pary dzinsow z hm od szwagierki ale wlasnie wkurza mnie, ze sa tak bardzo obcisle w nogawkach. Teraz to pol biedy bo jestem ogolnie szczupla ale wiem, ze za miesiac dwa zaczna mi puchnac nogi (bo juz to przerabialam) to wtedy moze byc problem.

A ja w środę mam usg i już s...m po gaciach.
I o co mi znowu chodzi ? Przecież 1,5 tygodnia temu miałam usg i wszystko było dobrze.
Zloszcze się sama na siebie ! [emoji35]
Jak Bóg da to w środę założą mi już książeczkę....

A dlaczego do teraz nie miałaś?

reklama
@Jaska.JDM wiesz co pije raczej wodę regularnie - ok 1,5 butelki dziennie. czasami trochę wiecej, czasami niej.

@Aurelka1994 powiedz mi a jeden apap Ci pomaga czy 2 bierzesz ?
Bo mi 1 apap nie pomaga, a na opakowaniu piszę że brać najmniejsza możliwą dawkę. Normalnie musiałam brać mocniejsze leki jak dopadała mnie migrena i tak @AtomicTOY mówi tylko jeśli zareagowałam od razu...

A teraz mam wrażenie ze umieram.. kładę się i budzę z bólem głowy :( A taka piękna pogoda....

Do góry