reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dziewczynki, od trzech tygodni w ogóle nie piłam kawy bo mnie odrzucało. Dzisiaj zrobiłam sobie filiżankę kawy z ekspresu z dodatkiem mleka… Ale mówiąc wprost z tego względu że mam zaparcia a kawa często pomaga. No i nie oszukuję że dzisiaj mi wyjątkowo w chodzi ta kawa. Rozumiem, że jak wypije raz na jakiś czas to chyba nie robię Krzywdy dzidzi...?
Spokojnie nawet z 3 dziennie można jak piłaś wcześniej
KINDERBUENOO88
Ja już też wróciłam do picia kawy, bo mnie przestało odrzucać
Ja też mam straszne zaparcia. A szczególnie cierpię po warzywach brokuły, Brukselka itp.
Mnie jeszcze wciąż odrzuca.
Ale polubiłam na nowo kakao
Pszczoła2020
dostałam dyspensę na 3 kawy dziennie, lekarka mówi że w ciąży ciśnienie jeszcze mi spadnie więc żebym nie chodziła jak zombie mogę pić kawę(tu zaznaczam: jestem niskociśnieniowcem)Dziewczynki, od trzech tygodni w ogóle nie piłam kawy bo mnie odrzucało. Dzisiaj zrobiłam sobie filiżankę kawy z ekspresu z dodatkiem mleka… Ale mówiąc wprost z tego względu że mam zaparcia a kawa często pomaga. No i nie oszukuję że dzisiaj mi wyjątkowo w chodzi ta kawa. Rozumiem, że jak wypije raz na jakiś czas to chyba nie robię Krzywdy dzidzi...?
właśnie myślałam dzisiaj czy was o to nie zapytać chyba ze 2 tygodnie nie kuły mnie jajniki, martwić się? czasem zdarza się ból podbrzusza, szczególnie jak mam dużo biegania w pracy ale wtedy siadam i przechodziDziewczyny czy w dalszym ciągu miewacie bóle podbrzusza, rwanie w pachwinach i klocie w okolicach jajników?
@Pszczoła2020 Pocieszyłaś mnie. Ja też z natury mam bardzo niskie ciśnienie… Najniższe jakie miałam to 90 na 45, gdzie myślałam że pojadę na pogotowie bo przemywałam się w rękach. Teraz mam trochę wyższe, co nie zmienia faktu że i tak codziennie chodzę ledwo żywa.[/QUOTE]
Ostatnia edycja:
olkapral
Jak słyszałam o zaparciach w ciąży to przerażało mnie najbardziej! Czytam Wasze wpisy i nie zazdroszę, bo wyznaje motto mojego 5 letniego chrześniaka: „dzień bez kupy jest do dupy”
Nie narzekam na gorsze trawienie, wręcz przeciwnie, chyba zacznę jeść śniadanie pod drzwiami od toalety
Nie narzekam na gorsze trawienie, wręcz przeciwnie, chyba zacznę jeść śniadanie pod drzwiami od toalety
Dziewczyny czy w dalszym ciągu miewacie bóle podbrzusza, rwanie w pachwinach i klocie w okolicach jajników?
Oj, ja mam co i raz. Nie jest to jakiś ,,ból,, ale CZASAMI czuje.
Dzisiaj bardzo delikatne ukłucia nad spojeniem łonowym.
reklama
Kffiatek
U mnie to samo, a jeszcze lepszy zwykły grejpfrutJa odkryłam ze na zaparcia świetnie w moim przypadku sprawdza się pomelo. Rano ledwo zdążam do toalety a jak wychodzę to ze dwa kg lżejsza. Tylko strasznie dużo dziubaniny przy obieraniu. Polecam może komuś tez pomoże
Podziel się: