reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

My wróciliśmy właśnie z galerii, dzieci trzeba było na zimę obkupic. Mdli mnie dziś okropnie.
Mnie od kawy odrzucilo a piłam 4 dziennie, czasem wypije rozpuszczalna z mlekiem.
Zrobiłam dziś farbę na włosy, robię zawsze garnierem a ona niestety ma amoniak, smierdzialo mi strasznie, siedziałam przy otwartym oknie z farba żeby tego nie wdychac.
Poleci która dobra farbę włosy jasny blond a odrost bardzo ciemny z siwym, ciężko farby łapią.

reklama
Mi trochę podbrzusze i jajniki dają znać o sobie. Najgorzej jest jak bolą mnie plecy nad tyłkiem. Mam od razu czarne wizję..

Współczuję Wam tych zaparć.. Ja z kolei mecze się z biegunkami.
Ale szczerze wolę to niż tą 2 postać ;)

Siedzę od dłuższej chwili na wannie, i nie mogę się ogarnąć, mam mega stresa za 1.5h wizytuje u gin, tak mnie brzuch boli..
Mam nadzieje, że da mi serducho posłuchać.. Eh!!

Przeczytasz ponownie tą wiadomość jak wrócisz z wizyty i pomyślisz… Na cholerę ja się stresowałam:)
Wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej!

Noo ja tez codziennie wymiotuje i boje sie ze znowu do szpitala bede musiala isc przez to.. [emoji33] [emoji33]

Ale w tej ciąży musiałaś? dlaczego trafiłaś do szpitala?

Mi te wymioty żyć nie dają...od 1.5 miesiąca leżę e łóżku lub na kanapie. W pojedyncze dni gdzieś się ruszę ale głównie do rodziców na ich kanapę...

Daj koniecznie znać co i jak i bądź dobrej myśli [emoji8]
Mi trochę podbrzusze i jajniki dają znać o sobie. Najgorzej jest jak bolą mnie plecy nad tyłkiem. Mam od razu czarne wizję..

Współczuję Wam tych zaparć.. Ja z kolei mecze się z biegunkami.
Ale szczerze wolę to niż tą 2 postać ;)

Siedzę od dłuższej chwili na wannie, i nie mogę się ogarnąć, mam mega stresa za 1.5h wizytuje u gin, tak mnie brzuch boli..
Mam nadzieje, że da mi serducho posłuchać.. Eh!!

Kawę rano muszę wypić.
Inaczej głowa mnie rozboli. Ciśnienie raczej niskie chyba ,że zbliża się wizyta u gina wtedy rośnie .

Pomelo i grejpfruta kupię.
Może boś pomogą .Zaparcia od żelaza mam straszne:baffled:

Jestem dumna z siebie bo wycisnęłam ponad litr soku z buraka,jabłka, marchwi,pomarańczy i granata :))
Słabo mi jak stoję (zaraz jakbym miała zwymiotować) ale udało się na 3 raty!
IMG_1040.JPG

reklama
Według wujka Google kobieta w ciąży nie może przyjmować większości produktów.
Ja słucham siebie i jem to na co mam ochotę.
Np pasztet też jest zabroniony(Tak wyczytalam) a większość w tym JA go spożywają [emoji4]
Dziewczyny, zgłupiałam!

Do góry