reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

My wróciliśmy właśnie z galerii, dzieci trzeba było na zimę obkupic. Mdli mnie dziś okropnie.
Mnie od kawy odrzucilo a piłam 4 dziennie, czasem wypije rozpuszczalna z mlekiem.
Zrobiłam dziś farbę na włosy, robię zawsze garnierem a ona niestety ma amoniak, smierdzialo mi strasznie, siedziałam przy otwartym oknie z farba żeby tego nie wdychac.
Poleci która dobra farbę włosy jasny blond a odrost bardzo ciemny z siwym, ciężko farby łapią.

reklama
Mi trochę podbrzusze i jajniki dają znać o sobie. Najgorzej jest jak bolą mnie plecy nad tyłkiem. Mam od razu czarne wizję..

Współczuję Wam tych zaparć.. Ja z kolei mecze się z biegunkami.
Ale szczerze wolę to niż tą 2 postać ;)

Siedzę od dłuższej chwili na wannie, i nie mogę się ogarnąć, mam mega stresa za 1.5h wizytuje u gin, tak mnie brzuch boli..
Mam nadzieje, że da mi serducho posłuchać.. Eh!!

Przeczytasz ponownie tą wiadomość jak wrócisz z wizyty i pomyślisz… Na cholerę ja się stresowałam:)
Wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej!

Noo ja tez codziennie wymiotuje i boje sie ze znowu do szpitala bede musiala isc przez to.. [emoji33] [emoji33]

Ale w tej ciąży musiałaś? dlaczego trafiłaś do szpitala?

Mi te wymioty żyć nie dają...od 1.5 miesiąca leżę e łóżku lub na kanapie. W pojedyncze dni gdzieś się ruszę ale głównie do rodziców na ich kanapę...

Daj koniecznie znać co i jak i bądź dobrej myśli [emoji8]
Mi trochę podbrzusze i jajniki dają znać o sobie. Najgorzej jest jak bolą mnie plecy nad tyłkiem. Mam od razu czarne wizję..

Współczuję Wam tych zaparć.. Ja z kolei mecze się z biegunkami.
Ale szczerze wolę to niż tą 2 postać ;)

Siedzę od dłuższej chwili na wannie, i nie mogę się ogarnąć, mam mega stresa za 1.5h wizytuje u gin, tak mnie brzuch boli..
Mam nadzieje, że da mi serducho posłuchać.. Eh!!

Kawę rano muszę wypić.
Inaczej głowa mnie rozboli. Ciśnienie raczej niskie chyba ,że zbliża się wizyta u gina wtedy rośnie .

Pomelo i grejpfruta kupię.
Może boś pomogą .Zaparcia od żelaza mam straszne:baffled:

Jestem dumna z siebie bo wycisnęłam ponad litr soku z buraka,jabłka, marchwi,pomarańczy i granata :))
Słabo mi jak stoję (zaraz jakbym miała zwymiotować) ale udało się na 3 raty!
IMG_1040.JPG

reklama
Według wujka Google kobieta w ciąży nie może przyjmować większości produktów.
Ja słucham siebie i jem to na co mam ochotę.
Np pasztet też jest zabroniony(Tak wyczytalam) a większość w tym JA go spożywają [emoji4]
Dziewczyny, zgłupiałam!

Do góry