reklama
Kffiatek
Fanka BB :)
No dwa lata bo była różnica płci i temperamentów. Ale teraz jest naprawdę fajnieAż dwa lata ?? Nie strasz...
Zenella medDziewczyny jaki probiotyk bierzecie po basenie??
Kilka osob pisalo i zapomniałam dopytac.
Bo w sumie chodze na basen i nic sie nie dzieje ale moze lepiej dmuchac na zimne?
No mi pani w aptece ten zenella poleciła i ja stosuje. I póki co czyściutko jest także jie wiem czy przez probiotyk czy w ogóle.Dziewczyny jaki probiotyk bierzecie po basenie??
Kilka osob pisalo i zapomniałam dopytac.
Bo w sumie chodze na basen i nic sie nie dzieje ale moze lepiej dmuchac na zimne?
Nie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.Ja mam to samo zdanie. Nie byłabym w stanie zajmować się nieuleczalnie chorym dzieckiem. Drżę o tą ciążę bo jest bliźniacza i obarczona większym ryzykiem wad niż pojedyncza. Ale tak jak całe życie byłam za aborcją, tak nigdy nie stanęłam przed tym wyborem. I oby tak zostało....
Kffiatek
Wyobrażam sobie moja kochana siostra miała córeczkę z zespołem Edwarda, zdecydowała się ją urodzić ale dzidzia sama umarła, w dniu terminu. Urodziła ją naturalnie, był pogrzeb. To są straszne wspomnienia, na całe życie Bardzo ci współczuję.Nie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.
AtomicTOY
A ja miałam dzisiaj ambitny plan wysprzątac cała chatę, i co? Dupa. Sprzątnełam na cacy jeden pokój i ledwie żywa, spocona i zasapana na chwile się położyłam, i takie mnie mdłości dopadły ze zmęczenia, że nici z dalszego sprzątania. [emoji1785]
reklama
SweetHope
@Asiczek84 dziekuje bardzo zaraz smigam do apteki.
Ja uwielbiam basen, niesamowicie mnie to wycisza i odpręża. Ale z racji L4 zostaliśmy z jednym autem wiec tylko w weekendy smigam.
Jak tylko znajdę samochód napewno częściej.
Tez polecam
Ja uwielbiam basen, niesamowicie mnie to wycisza i odpręża. Ale z racji L4 zostaliśmy z jednym autem wiec tylko w weekendy smigam.
Jak tylko znajdę samochód napewno częściej.
Tez polecam
Podziel się: