Aurelka1994
Fanka BB :)
My już po wizycie. Serducho bije, wizyta za 4 tygodnie, za 2 tygodnie usg Matka teraz nadrabia cukier i się bierze za sprzątanie. [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heeelppp. Mdlosci...
Wiem, że temat przewijal się już tutaj ale zapomnialam już wasze sposoby na to paskudztwo. Dziś czuję, że pierwszy raz zwymiotuje. Dziś mogę śmiało powiedzieć, że te mdłości które miałam do tej pory byly niczym do dzisiejszych. Sorki za określenie, ale rzygi mam już w gardle. Migdały, gumy nie działaja... Co jeszcze???
Heeelppp. Mdlosci...
Wiem, że temat przewijal się już tutaj ale zapomnialam już wasze sposoby na to paskudztwo. Dziś czuję, że pierwszy raz zwymiotuje. Dziś mogę śmiało powiedzieć, że te mdłości które miałam do tej pory byly niczym do dzisiejszych. Sorki za określenie, ale rzygi mam już w gardle. Migdały, gumy nie działaja... Co jeszcze???
Moje ostatnie odkrycie, cola i bardzo gazowana woda idealna na mdłościCoca Cola mi pomagała
Nie są obowiązkowe...to nasz wybór...Ja mam w poniedziałek usg z pappa, ale mam 37 lat i o ile dobrze rozumiem, to dla mnie obowiązkowe
to odrazu zrob Nifty i bedzie wiadomo, bo.moim zdaniem pappa to tylko statystyka, jak bedziesz interpretowac 1do300 i 1do1000 tu i tu moze byc chore lub zdroweWtedy idzie się na kolejne badania i ma się pewność w 99%.
Wady genetyczne często są powiązane z chorobami serca. Taka ciąże się inaczej prowadzi, pod tym katem tez wybiera się szpital. Uważam, ze to bardzo odpowiedzialne by zrobić wszystko by wiedzieć jakiej ( o ile w ogóle ) nasze dziecko będzie potrzebowało pomocy i uczynić wszystko by od samego początku mu ja umożliwić. Zwłaszcza, ze już na starcie ma dużo gorzej
Ciastka korzenne, sok z czerwonych grejpfrutów lub pomarańczy (wyciskany).Heeelppp. Mdlosci...
Nie są obowiązkowe...to nasz wybór...
a bezpłatne dla kobiet 35+