koni
Zaangażowana w BB
Oj, też się właśnie to ssanie u mnie włączyło a dodatkowo poteguje je to ze nie mam na nic ochoty.Dzień dobry!
@Moni_89 czekamy na dobre wieści! Bo już pewnie jesteś po?
My właśnie wstałyśmy jakieś 20 minut temu (szok po 8!! ) Tak mnie ssie od rana i w nocy, że nie wiem co się dzieje ..
właśnie pasztet i ogórek kiszony na kanapeczki nam wjechał - zjadłam i zonk Ehh.. a już myślałam, że będzie lepiej. W nocy jak wstaje zrobić córce mleko wyjadam ptasie mleczko ... Mam nadzieje, że lada chwila zapanuje nad tym bo ile można? Będę gruba
Dzisiaj apka pokazała mi 8+0 czyli rozpoczynam 9 tydzień Mam nadzieje, że zacznie zaraz się wszystko wyciszać. Chociaż przypomniało mi się, że 9 tc był ostatnio dla mnie najgorszy...
Ja bym brala jedne i drugie, mi w pierwszej ciąży przydaly sie 2 rozmiary.Czy ktoś polował dziś w Lidlu na jeansy ciążowe?? Ja kupilam te jasne rozm. 36 i 38 baaardzo fajne jak za tą cenę...tylko myślę który rozmiar zostawić...ehhhZobacz załącznik 1034750
Zmęczona jestem, padam na twarz. Ledwo sie zebralam zeby pojechac na pobranie krwi a zaraz po syna trzeba do szkoly jechac, ogarnac obiad i skonczyc przemeblowanie.
Kiedy bedzie ten 13tc zeby juz zyskiwac energie, nie wiem jak przetrwam jeszcze te 3 tygodnie [emoji57]
Jeszcze 2.5 tygodnia i ja tez w końcu zobacze swoja fasolke, zazdroszczę Wam tych wizyt. Ja bym chociaz chciala wiedziec czy jest wszystko ok i ile brzdacy tam jest, ta niepewności mnie zabija.