reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Gratuluję wizyt. Zazdroszczę, bo ja dopiero w listopadzie zobaczę swojego fasolka na prenatalnym.. Ale mam nadzieję, że czas szybko zleci jak leciał teraz. Co dziś na obiad robicie? Ja niedługo idę po starszaka do przedszkola i coś będziemy gotować tylko co???hmmm

Gratuluję wizyt. Zazdroszczę, bo ja dopiero w listopadzie zobaczę swojego fasolka na prenatalnym.. Ale mam nadzieję, że czas szybko zleci jak leciał teraz. Co dziś na obiad robicie? Ja niedługo idę po starszaka do przedszkola i coś będziemy gotować tylko co???hmmm
U nas kurczak z warzywami ( marchewka, pora, papryka, pieczarki) i makaronem [emoji4]

Akurat mi się udało zobaczyć [emoji4] lekarz mówił Żebym się nie zastawiala bo w tym wieku fasolki nie ruszają się non toper, a nie chce za długo robić mi usg. A tu niespodzianka praktycznie bo 30 sekundach zobaczyłam.
Ja już nie będę się stresować.
Mój lekarz mówił, że brak objawów może ale nie musi być niepokojący.
Ja już daje na luz[emoji8][emoji1768][emoji3059]
Pamietam jak dopiero rozmawiałyśmy o stresie bo brak objawów itd :) jak widać musimy się z tego cieszyć ze co i raz można odetchnąć.
Mega się cieszę!
Jak widziałaś ruchy dziecka to moze i ja zobaczenia środę bo mam wizyte a idziemy jakoś równo( termin mam niby na 24.05)

A ja właśnie jem zamówiona pomidorowke a wcześniej naleśniki z serem polane sosem jagodowym , więc mój mąż jak wróci z pracy też będzie miał obiad w restauracji ,bo mnie tak mdli ,że nie jestem w stanie gotować

reklama
Witam kochane, jestem po wizycie. Maluszek rośnie jak należy, tak dzisiaj machał rączkami i nóżkami ze się nadziwić nie mogłam :) Jestesmy dokładnie 10t6d. Cieszę się strasznie:)
Gratuluję ja mam USG dopiero 6.11 wtedy według OM będę 11+1 ale według USG 10 tyg i parę dni i mam nadzieję ,że też zobaczę podobny widok

Do góry