reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
No mi lekarz napisał 13+6 najpóźniej więc też myśle że te 12+7 jest ok.
Ja jeszcze nie wiem kiedy mam prenatalne. W Czwartek mam wizytę, więc się podpytam.
A ja dzisiaj pierwszy raz zwymiotowalam co najlepsze z głodu [emoji1787]
Mamusie A czy Wy pijecie kawę? 3 mam kciuki za wszystkie wizytujace[emoji4]
Ja nie piję ale tylko i wyłącznie dlatego, że mnie mdli na jej zapach i widok :) Nie smakuje mi o dziwo, że normalnie ze mnie kawosz :) Za to wchodzi nieźle mi Inka :)

Dziewczyny dzisiaj piersi chcą mi eksplodować :( Taki ból - a jeszcze stanik uwiera, a ja samo załatwianie mam :( ehh..

Hej, a ja nie robie prenatalnych. Tzn, robie zwykle usg w przyslzym tygodniu. Mam 28 lat. Uznalam, ze ewentualnie jak lekarza cos zaniepokoi to zrobię.

No właśnie jakoś ja też się zakręciłam A robię usg po prostu , które na tym etapie jest wymagane.

Ja też zaraz 28, jesteśmy rówieśniczkami :)

A Ciebie bolą cały czas? Mnie to etapów kilka razy na dzień ale głównie z rana i wieczorem.
No mi lekarz napisał 13+6 najpóźniej więc też myśle że te 12+7 jest ok.
Ja nie piję ale tylko i wyłącznie dlatego, że mnie mdli na jej zapach i widok :) Nie smakuje mi o dziwo, że normalnie ze mnie kawosz :) Za to wchodzi nieźle mi Inka :)

Dziewczyny dzisiaj piersi chcą mi eksplodować :( Taki ból - a jeszcze stanik uwiera, a ja samo załatwianie mam :( ehh..

Ja jeszcze nie wiem kiedy mam prenatalne. W Czwartek mam wizytę, więc się podpytam.
A ja dzisiaj pierwszy raz zwymiotowalam co najlepsze z głodu [emoji1787]
Mamusie A czy Wy pijecie kawę? 3 mam kciuki za wszystkie wizytujace[emoji4]
Ja już po malu wracam do kawy :) przez dłuższy czas nie piłam wcale bo mnie mdlilo.

Ja prenatalne mam 5 listopada. Będzie to 12t3d :) to jedyne badania za które muszę zapłacić. Ciążę prowadzę na NFZ, tylko ns pierwszej wizycie byłam prywatnie.

U mnie już coraz lepsze samopoczucie. Mdłości prawie już ustąpiły. Mam więcej energii i już nie chodzę taka senna i zmęczona. Jedynie piersi bolą i wyglądają jakbym sobie silikon wstrzykla. Szkoda, że po karmieniu znowu będą flaki :(

A to nie za szybko? Wg mnie jest jeszcze sporo majówek, które nas na razie tylko podczytują i sporo takich, które jeszcze tu nie trafiły. Dajmy Im szanse[emoji12]
Racja. Wątek zamknięty będzie spoko, ale trochę później. Jesteśmy dopiero we wczesnych ciążach i dużo majowek może jeszcze do nas dołączyć :D myślę, ze tak za miesiąc dwa byłoby ok[emoji3526]

Witam się w poniedziałek :) ja zrobiłam dziś barszcz czerwony i zaczynam suplementowac zelazo. Z racji mojej anemii czas zacząć jeść buraki i inne z zelazem... Powodzenia wszystkim wizytujacym w tym tygodniu[emoji3526]

reklama
Do góry