reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja Prenatalne mam 14.11 będzie to 11+6. Prywatnie u lekarki która się głównie tym specjalizuje. Moj gin mi ja polecił. Ja ogólnie czuje się rozedrgana od trzech dni i brzuch mi urósł. Nawet dresy mnie już uwierają. Masakra jakaś.

Hmmm tak czytam Was i nie za późno idę? 12+7! To praktycznie koniec 13 tygodnia .. ;)
Mi lekarz kazał w 12 tygodniu bo ten tydzień ponoć jest najlepszy ale dlaczego to nie wiem. Zależy od lekarza chyba. Ale hak dzwoniłam żeby się umówić to pani na recepcji tez pytała który tydzień i mówiła ze w 12 najlepiej.

Hej, a ja nie robie prenatalnych. Tzn, robie zwykle usg w przyslzym tygodniu. Mam 28 lat. Uznalam, ze ewentualnie jak lekarza cos zaniepokoi to zrobię.

Dzień dobry [emoji4]
Tyle postów naskrobałyście, że aż ciężko się do wszystkich odnieść.

Ja prowadzę ciąże na NFZ, więc i wszystkie badania tak robię.

@Luxuorius jak się czujesz? Fizycznie oczywiście.

@ew18elina511 nadal trzymam kciuki. Daj znać jak beta.
Dziękuję, krwawienia słabe, za tydzień w srode mam wizytę u ginki z ciszy z synkiem. Póki co muszę zainteresowac się badaniami na toksoplazmoze, mutacje mthfr i trombofilie. Zobacze co ona mi powie

Ja jeszcze nie wiem kiedy mam prenatalne. W Czwartek mam wizytę, więc się podpytam.
A ja dzisiaj pierwszy raz zwymiotowalam co najlepsze z głodu [emoji1787]
Mamusie A czy Wy pijecie kawę? 3 mam kciuki za wszystkie wizytujace[emoji4]

To teraz trzymajcie kciuki za mnie. Niedlugo jade na druga bete i jutro bd wszystko jasne.
Moze jesli mi sie uda sprobuke doputac pania w laboratorium jak wyszla piatkowa beta. Z jednej strony nie chce wiedziec a z drugiej musze bo jutro bd musiala poimformowac meza i wspolnie bd musieli podjac decyzje czy jest ok i zostsje za granica czy niestety lipa i bd musial wracac.
Kochana masz już wyniki ?

reklama
Do góry