reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Nie wchodzi mi kawa. A piłam tylko rozpuszczalną teraz już bez kawy a herbata rzadko.

Polecam też szpinak. Rośliny straczkowe, orzechy, pietruszka liście,
Albo sok z surowego buraka z jabłkiem i marchewką i kroplami oliwy z oluwek bo witaminy ADEK bez tluszczu sie nie wchłoną.

Kurczę... wiecie co jest jeszcze rewelacyjne? Zakwas buraczany. Ja akurat dostaje od teściów bo sama nie robiłam ale to jest bardzo smaczne i podobno bardzo zdrowe.

reklama
Kurczę... wiecie co jest jeszcze rewelacyjne? Zakwas buraczany. Ja akurat dostaje od teściów bo sama nie robiłam ale to jest bardzo smaczne i podobno bardzo zdrowe.

Tak to jest super sprawa, najlepiej codziennie pic taki zakwas po troszkę bardzo zdrowy. Robiłam dla synka nawet. Ostatnio tez robiłam syrop z pigwy i tez super w smaku jak cytryna wyszło.

Obecnie Spod Krakowa. Ale u mnie w mieście nie ma dobrych lekarzy wiec ciaze prowadzę w krk. Prowadzil moja pierwsza ciaze, zreszta lekko patologiczna z uwagi na podejrzenie nowotwora i szczerze nie wyobrażam sobie żeby teraz prowadził ja ktoś inny. A Prenatalne tez robię prywatnie bo z tego co wiem to te na NFZ przeprowadzają młodzi niedoświadczeni specjaliści. Także zdecydowałam się na prywatne pomimo ze przysługuje mi na NFZ.
Ja tez spod krakowa [emoji12][emoji12]moim zdaniem jesli chodzi o ciaze w krakowie to tylko kopernika. Polecam dr Łabiak. A Ty do kogo chodzisz i gdzie? [emoji4]

reklama
Mój gin powiedział zeby zmieścić się w terminie 11tc 13tc czyli 12+7 jest okJa również mówiąc o prenatalnych mam na myśli tylko usg. :)
Skończyłam w weekend 34 lata, więc jeszcze mieszczą się w tej granicy wieku gdzie nie wymagają, jeśli wszystko jest ok w trakcie wywiadu :)
Spóźnione życzenia urodzinowe [emoji8][emoji8][emoji8] Wszystkiego najlepszego [emoji324][emoji898]

Do góry