W ciazy z synkiem tak miałam. Strasznie schudłam przez pierwsze miesiąceJa próbuje jeść te migdały ale to absolutnie nie pomaga wręcz pogarsza. Najgorsze jest to że mam wyrzuty sumienia że nie zjadłam nic wartościowego.
reklama
W ciazy z synkiem tak miałam. Strasznie schudłam przez pierwsze miesiące
Teraz zrobiłam sobie Kisiel, cokolwiek żeby zjeść. Potem popchne gotowanym się mieniem:/
Hej dziewczyny. Witam was serdecznie. Mam na imię Paulina, mam 29 lat i oczekuje drugiego dzieciaczka. Moj synek tez jest z maja wlasnie bylam u lekarza i wszystko jest ok, serduszko bije, termin na 24.
Troche was podczytywalam ale cierpie na brak czasu nie wiem czy uda mi sie byc tu regularnie. Praca i syn wypelniaja moj kalendarz po brzegi
Troche was podczytywalam ale cierpie na brak czasu nie wiem czy uda mi sie byc tu regularnie. Praca i syn wypelniaja moj kalendarz po brzegi
Co do objawów to w pierwszej ciąży w 1 trymestrze jedynie bolały mnie piersi i to nie zawsze. Czasem nie bolaly po kilka dni i sie stresowalam mdłości nie mialam w ogóle.
W tej ciąży piersi mnie nie bolą za to mdłości mam 24h na dobę [emoji1785]
W tej ciąży piersi mnie nie bolą za to mdłości mam 24h na dobę [emoji1785]
carlas
Fanka BB :)
O matko... Współczuję...Cofam wszelkie narzekania na brak objawów… Poszłam do sklepu i zwymiotowałam pod samymi drzwiami. Ale wstyd
madziolina_p
dziewzyny i jak wizyty?
Jaska.JDM
Dziewczyny nie nakręcajcie się! To nic nie znaczy ze nie ma objawów, każda z nas, każda! ma inaczej i co dzień czuje się lepiej lub gorzej. Takie uroki ciąży. Zobaczycie ze będzie okey, tylko po co ten stres? Szczerze - to moje 3 forum (3 ciąża) i nigdy nie pisałyśmy tyle o stratach, obawach i przeczuciach. Musimy być dobrej myśli, wszystko jest okey!
Któraś z dziewczyn pytała o wzdęcia - jeśli towarzysza im zaparcia to polecam B*oldaloin - ziołowe tabletki które pozwolił brać gin, do tego E*spumisan i powinno być lżej - na mnie to działa
Ja właśnie skończyłam robić obiad Pełna miska klusek z mięsem
Co do leków każda z Nas niech lepiej spyta swojego lekarza bo ma inny organizm i różnie może być.
Ja do kuchni nawet nie daje rady wchodzić na dłużej, każdy zapach drażni i od razu mdli ostatnio u nas z obiadami ciężka sprawa. Także zazdroszczę gotującym
Ja mogę gotować ale też mnie mdli i nie zawsze mogę to jeść.
Cofam wszelkie narzekania na brak objawów… Poszłam do sklepu i zwymiotowałam pod samymi drzwiami. Ale wstyd
Współczuję...
reklama
nataliaa28
Współczuje ale nad tym ciężko zapanować kiedy dopadnieCofam wszelkie narzekania na brak objawów… Poszłam do sklepu i zwymiotowałam pod samymi drzwiami. Ale wstyd
Podziel się: