reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja zjadłam pierogi i zaluje. Jest jeszcze gorzej. A i migdały ani nic z tych domowych sposobów nie pomaga.. No nic. Jutro mam wizytę i powiem lekarzowi. Może coś zaradzi

Hej dziewczyny. Witam was serdecznie. Mam na imię Paulina, mam 29 lat i oczekuje drugiego dzieciaczka. Moj synek tez jest z maja :) wlasnie bylam u lekarza i wszystko jest ok, serduszko bije, termin na 24.
Troche was podczytywalam ale cierpie na brak czasu ;) nie wiem czy uda mi sie byc tu regularnie. Praca i syn wypelniaja moj kalendarz po brzegi :)

Co do objawów to w pierwszej ciąży w 1 trymestrze jedynie bolały mnie piersi i to nie zawsze. Czasem nie bolaly po kilka dni i sie stresowalam ;) mdłości nie mialam w ogóle.
W tej ciąży piersi mnie nie bolą za to mdłości mam 24h na dobę [emoji1785]

Dziewczyny nie nakręcajcie się! To nic nie znaczy ze nie ma objawów, każda z nas, każda! ma inaczej i co dzień czuje się lepiej lub gorzej. Takie uroki ciąży. Zobaczycie ze będzie okey, tylko po co ten stres? Szczerze - to moje 3 forum (3 ciąża) i nigdy nie pisałyśmy tyle o stratach, obawach i przeczuciach. Musimy być dobrej myśli, wszystko jest okey!

Któraś z dziewczyn pytała o wzdęcia - jeśli towarzysza im zaparcia to polecam B*oldaloin - ziołowe tabletki które pozwolił brać gin, do tego E*spumisan i powinno być lżej - na mnie to działa :)
Ja właśnie skończyłam robić obiad :) Pełna miska klusek z mięsem :)

Co do leków każda z Nas niech lepiej spyta swojego lekarza bo ma inny organizm i różnie może być.

Ja do kuchni nawet nie daje rady wchodzić na dłużej, każdy zapach drażni i od razu mdli ostatnio u nas z obiadami ciężka sprawa. Także zazdroszczę gotującym

Ja mogę gotować ale też mnie mdli i nie zawsze mogę to jeść.

Cofam wszelkie narzekania na brak objawów… Poszłam do sklepu i zwymiotowałam pod samymi drzwiami. Ale wstyd

Współczuję...

reklama
Do góry