ew18elina511
Fanka BB :)
Ja 11.10 :-) ktory to bd tydz u cb?10.10 równo za tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 11.10 :-) ktory to bd tydz u cb?10.10 równo za tydzień
ZielonyDziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
Który kolor Waszym zdaniem ładniejszy? Zobacz załącznik 1029610Zobacz załącznik 1029611
Trzymam kciuki, żeby obyło się bez zabieguWitam to znowu ja postanowiłam się odezwać. Co do mojej obumarlej ciąży pozamacicznej nic się nie zmieniło. Z tego co rozmawiałam jest to nowość i trafia się u 2 % kobiet. Mam czekać na wyschnięcia i w chłoniecie. Najgorszym wypadku szpitala i zabieg. Jak wam mija ten jesienny dzień. Wczoraj posprzątalam więc dziś mam dzień lenia kominek herbata odpoczynek i dobry film, trochę się uspokoiłam i liczę że jednak skończy się naturalnie . Miłego popołudnia
Kurcze jak fajnie - ciesze sie z Wami- juz wszystko wiesz. Mi zostal jeszcze tydzien do drugiej wizyty. Stres jest jak cholera.Zielony
Trzymam kciuki, żeby obyło się bez zabiegu
Ja już po usg i wszystko jest w porządku. Jedno maleństwo - 2cm o jakiś tydzień starsze niż wg OM. Słyszałam serduszko, coś pięknego Kolejne usg za 3 tygodnie w 12 tygodniu.
Zobacz załącznik 1029642
Zielony
Trzymam kciuki, żeby obyło się bez zabiegu
Ja już po usg i wszystko jest w porządku. Jedno maleństwo - 2cm o jakiś tydzień starsze niż wg OM. Słyszałam serduszko, coś pięknego Kolejne usg za 3 tygodnie w 12 tygodniu.
Zobacz załącznik 1029642
Ja tez mam jeszcze tydzień i zaczynam znowu świrować. Dziś zrobiłam wszystkie badania i jestem chodzącym okazem zdrowia. Wszystko w normie. Tylko ze na czczo robiłam, kolejki straszne i myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok. Ludzie mnie zadziwiają a ci starsi to już w ogóle. Jakby mogli to by zjedli każdego kto im na drodze stanie. No i udzieliła mi się ich frustracja i wylądowałam się na mężu bo sobie strogonowa wymyślił. Suma sumarow zrobiłam i to chyba pierwsza potrawa która zjadłam ze smakiem a nie bo muszę.Kurcze jak fajnie - ciesze sie z Wami- juz wszystko wiesz. Mi zostal jeszcze tydzien do drugiej wizyty. Stres jest jak cholera.
Ja akurat tez robilam dzisiaj wszystkie badania: mocz morfologia toxo tarczyca cukier itd. Tez swiruje. Tym bardziej ze wczesniejsza poronilam w 11 tyg.Ja tez mam jeszcze tydzień i zaczynam znowu świrować. Dziś zrobiłam wszystkie badania i jestem chodzącym okazem zdrowia. Wszystko w normie. Tylko ze na czczo robiłam, kolejki straszne i myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok. Ludzie mnie zadziwiają a ci starsi to już w ogóle. Jakby mogli to by zjedli każdego kto im na drodze stanie. No i udzieliła mi się ich frustracja i wylądowałam się na mężu bo sobie strogonowa wymyślił. Suma sumarow zrobiłam i to chyba pierwsza potrawa która zjadłam ze smakiem a nie bo muszę.
3 mamy kciuki za was zeby wszystko bylo dobrzeDziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa