KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
@KINDERBUENOO88 kiedy masz wizytę u ginekologa ?
10.10 równo za tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@KINDERBUENOO88 kiedy masz wizytę u ginekologa ?
Bardzo mi przykro Trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia.@martabunia niestety nie ok
Ciąża w bliźnie bardzo wysokiego ryzyka dla matki i dziecka.
Od soboty jestem w szpitalu.
Od wczoraj trwa proces zmierzający, ku mojemu zdrowiu.
Wybór należał do mnie.
Wybrałam życie z rodziną.
Jeśli nie zgadzasz się z moja decyzja poprostu omiń post.
Jeśli ktoś chce powiedzieć mi parę słów otuchy poproszę.
Życzę wam zdrowych donoszonych ciąż.
Cześć dziewczyna postanowiłam się do kogoś odezwać bo zwariuje. No tak co do mojej obumarlej ciąży w złym miejscu dalej nic. Muszę dalej czekać i modlić że wyschnie i sama się w chłonie, A w najgorszym wypadku szpital i operacja. Jak wam mija jesienny dzień. Wczoraj posprzątalam więc dziś mam dzień lenia kominek herbata odpoczynek i dobry film. Życzę udanego dniaLepiej nie doktor powiedziała że dobrze spada bo może obejdzie się bez zabiegu i straty jednego jajowodu
Witam to znowu ja postanowiłam się odezwać. Co do mojej obumarlej ciąży pozamacicznej nic się nie zmieniło. Z tego co rozmawiałam jest to nowość i trafia się u 2 % kobiet. Mam czekać na wyschnięcia i w chłoniecie. Najgorszym wypadku szpitala i zabieg. Jak wam mija ten jesienny dzień. Wczoraj posprzątalam więc dziś mam dzień lenia kominek herbata odpoczynek i dobry film, trochę się uspokoiłam i liczę że jednak skończy się naturalnie . Miłego popołudniaLepiej nie doktor powiedziała że dobrze spada bo może obejdzie się bez zabiegu i straty jednego jajowodu
Mnie mdli od rana. Słabo, ale ciągiem.Ah te mdłości. Już 3 i pół godziny w trasie, a one nie ustępują. Jedyne co mnie pociesza to długi weekend z rodziną w zamian.
Dobrze, że się odzywasz - bo faktycznie można zwariować. Ile dali Ci czasu? Jak miałam 23 lata i pierwsza ciąża obumarła to kazali czekać 2 tygodnie, a potem miał być zabieg. Znaczy się u mnie szybciej bo zabieg miałam od razu bo 4 dni później brałam ślub i lekarza właściwie ubłagałam o skierowanie do szpitala kopertą... Nie wiem czy to Twoja pierwsza ciąża, czy masz dzieci czy nie, ale pamiętaj, że natura wie co robi. Ciężko to przyjąć do wiadomości, ale niestety tak jest - więc bądź dobrej myśli, bo jak to mówi mój D. „Po burzy zawsze wychodzi słońce”Cześć dziewczyna postanowiłam się do kogoś odezwać bo zwariuje. No tak co do mojej obumarlej ciąży w złym miejscu dalej nic. Muszę dalej czekać i modlić że wyschnie i sama się w chłonie, A w najgorszym wypadku szpital i operacja. Jak wam mija jesienny dzień. Wczoraj posprzątalam więc dziś mam dzień lenia kominek herbata odpoczynek i dobry film. Życzę udanego dnia