@helenka_22 to było twoje pierwsze usg, ze dopiero teraz wyszło? Wiem, ze to trudny moment dla Ciebie. Innej decyzji podjąć nie mogłaś nawet jeśli miałaś wybór. Chodzi o zdrowie Twoje i twoje dzieci, które Cię potrzebują. Trzymam kciuki abyś jak naszybciej doszła do siebie. Jesteś silna kobieta i wierze, ze sobie z tym poradzisz. Trzymaj się cieplutko.
reklama
Beżowy [emoji4]Dziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
Który kolor Waszym zdaniem ładniejszy? Zobacz załącznik 1029610Zobacz załącznik 1029611
Ja wole zielony. Tzn dla siebie bym wybrała zielonyDziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
Który kolor Waszym zdaniem ładniejszy? Zobacz załącznik 1029610Zobacz załącznik 1029611
MB91
Fanka BB :)
Dziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
Ja uderzyłabym w beżowy [emoji39]
Jak dla mnie zielony (ale zależy jak Ty wyglądasz, kolor włosów, karnacja). Ta dziewczyna to chyba finalistka modelek XXL i o ile w zielonym wygląda ładnie i zgrabnie, tak ten beż uwydatnił jej wady - poszerzył ramiona i powiększył jeszcze bardziej i tak już duży biust. Może dlatego zielona mi się bardziej podobaDziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
OdNowa
Ja również stawiam na zieleńDziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
Dziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
Dla mnie też zielony ale to też zależy od Twojego typu urody
Cześć dziewczyna postanowiłam się do kogoś odezwać bo zwariuje. No tak co do mojej obumarlej ciąży w złym miejscu dalej nic. Muszę dalej czekać i modlić że wyschnie i sama się w chłonie, A w najgorszym wypadku szpital i operacja. Jak wam mija jesienny dzień. Wczoraj posprzątalam więc dziś mam dzień lenia kominek herbata odpoczynek i dobry film. Życzę udanego dnia
Ile czasu Ci dają?
Trzymaj się, na pewno w końcu będzie pięknie
Dziewczyny czy to normalne nie mieć żadnych objawów czy powinnam się martwić zamiast cieszyć?
Ja też nie mam zbytnich objawów. Mdłości pojawiają się tylko jak nie zjem co 2-3 godzinyDla mnie też zielony ale to też zależy od Twojego typu urody
Ile czasu Ci dają?
Trzymaj się, na pewno w końcu będzie pięknie
Dziewczyny czy to normalne nie mieć żadnych objawów czy powinnam się martwić zamiast cieszyć?
Oprócz tego (odpukać) nic.
Jaska.JDM
@Milcziena
Zielony
W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów teraz mam odwrotnie.
Nie ma powodu do zmartwień. :*
Zielony
W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów teraz mam odwrotnie.
Nie ma powodu do zmartwień. :*
reklama
karola20101
Początkująca w BB
Mieszkam w Holandii A to moja druga ciaza pierwsza straciłam w maju, staraliśmy się o to 3 lata A teraz te cyrki. Nie mam dzieci man 36 lat.Powiem że się cieszę że mam ciocia która pracuje w szpitalu i mogę się pod pytac jest to nowa ciaza pozamaciczna która można spotkać u 2 % kobiet więc mam super pecha jak czytałaś moje wcześniejsze komentarze to nie zły mam cyrk . Ciocia stwierdziła że bez tabletek które podaje się w szpitalu w polsce może potrwać dłużej. I ze poki jak nic nie boli i nie krwawie to dobry znak . A nie chce zabiegu bo nie chcę stracić szans w przyszłości na upragnione dziecko. Kolejna wizytę mam na wtorek póki co ostatnim badaniu hormon spadł o połowę. Zobaczę co powiedzą mi we wtorek, moja ciocia powiedziała że to może potrwać 2, 3 tygodnie pozdrawiamDobrze, że się odzywasz - bo faktycznie można zwariować. Ile dali Ci czasu? Jak miałam 23 lata i pierwsza ciąża obumarła to kazali czekać 2 tygodnie, a potem miał być zabieg. Znaczy się u mnie szybciej bo zabieg miałam od razu bo 4 dni później brałam ślub i lekarza właściwie ubłagałam o skierowanie do szpitala kopertą... Nie wiem czy to Twoja pierwsza ciąża, czy masz dzieci czy nie, ale pamiętaj, że natura wie co robi. Ciężko to przyjąć do wiadomości, ale niestety tak jest - więc bądź dobrej myśli, bo jak to mówi mój D. „Po burzy zawsze wychodzi słońce”
Kiedy masz kolejne badanie?
Podziel się: