reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Mi się czarna Olia wypłukuje, wolę Syoss Oleo intense - też bez amoniaku
Ale musiałam kupić teraz dwa opakowania, bo odrosty mam takie, że nie wiem czy jedna farba wystarczy [emoji23]

Słyszałam też że to dobra farba ale nie było czarnego a ja musiałam wiesz DZISIAJ tu i teraz kupić ;)
Oli nigdy nie używałam. Zobaczymy :)
Następna kupię tego Sayossa
Ty też czerń ? :)

reklama
Powiem Wam, że to mięcho coś w tej ciąży jednak bo .. Zjadłam kebab na obiad od Zahira! I ogólnie powiem Wam, że trochę mdłości mi dzisiaj darowały. Do tego stopnia, że rano naszło mnie na czułości z mężem i teraz cierpię bo mnie podbrzusze pobolewa i już się stresuje. Was też boli po? W trakcie u mnie wszystko ok, ale zastanawiam się czy nie darować sobie w tym I trymestrze. W 1 ciąży miałam zakaz do 13 tc. A różnie mówią i różnie piszą.

Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Trzymamy kciuki!

Powiem Wam, że to mięcho coś w tej ciąży jednak bo .. Zjadłam kebab na obiad od Zahira! I ogólnie powiem Wam, że trochę mdłości mi dzisiaj darowały. Do tego stopnia, że rano naszło mnie na czułości z mężem i teraz cierpię bo mnie podbrzusze pobolewa i już się stresuje. Was też boli po? W trakcie u mnie wszystko ok, ale zastanawiam się czy nie darować sobie w tym I trymestrze. W 1 ciąży miałam zakaz do 13 tc. A różnie mówią i różnie piszą.

Mnie lekarz nie zakazywał, seks uprawiamy codziennie, nie mam żadnych dolegliwości z tym związanych.
Zapytaj lekarza, każdy organizm jest inny :)

Mam zakaz seksu. Kategoryczny

Ja miałam w pierwszej ciąży krwiaka i lekarka mówiła że lepiej się wstrzymać ale wytrzymaliśmy może z półtora tygodnia i nic się nie stało. Później już nie patrzyliśmy na zakaz tylko normalnie się przytulaliśmy. Tylko bez jakichś fikuśnych figur i raczej delikatnie a nie na maksa i do końca

Ja miałam w pierwszej ciąży krwiaka i lekarka mówiła że lepiej się wstrzymać ale wytrzymaliśmy może z półtora tygodnia i nic się nie stało. Później już nie patrzyliśmy na zakaz tylko normalnie się przytulaliśmy. Tylko bez jakichś fikuśnych figur i raczej delikatnie a nie na maksa i do końca
Zazwyczaj po wszystkim łapał mnie skurcz macicy (jak ciąża była starsza)ale z doświadczenia wiem że to kompletnie nic nie znaczy. I tak ostatecznie musieli mnie "otwierać" na siłę różnymi sposobami więc takie skurcze i pobolewania nie wpływają na nic

Tym razem jestem mega sucha. Więc na razie nie ma przytulanek w ogóle bo nic na mnie nie działa. Odgrzebaliśmy jakiś żel intymny ale mnie szczypało, potem się okazało że można używać go do 4 miesięcy a on miał z 3 lata [emoji86]

reklama
@martabunia niestety nie ok
Ciąża w bliźnie bardzo wysokiego ryzyka dla matki i dziecka.
Od soboty jestem w szpitalu.
Od wczoraj trwa proces zmierzający, ku mojemu zdrowiu.

Wybór należał do mnie.
Wybrałam życie z rodziną.

Jeśli nie zgadzasz się z moja decyzja poprostu omiń post.
Jeśli ktoś chce powiedzieć mi parę słów otuchy poproszę.
Życzę wam zdrowych donoszonych ciąż.
Rozsądny wybór. Ciąża w bliźnie to minimalne szanse na pozytywne zakończenie. To niezależne od Ciebie, nie zrobiłaś nic złego. Jesteś potrzebna swojej rodzinie [emoji3590] życzę Ci powodzenia w kolejnej ciąży, chociaż na pewno teraz jest Ci bardzo ciężko :( :*

Do góry