reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Mi się czarna Olia wypłukuje, wolę Syoss Oleo intense - też bez amoniaku
Ale musiałam kupić teraz dwa opakowania, bo odrosty mam takie, że nie wiem czy jedna farba wystarczy [emoji23]

Słyszałam też że to dobra farba ale nie było czarnego a ja musiałam wiesz DZISIAJ tu i teraz kupić ;)
Oli nigdy nie używałam. Zobaczymy :)
Następna kupię tego Sayossa
Ty też czerń ? :)

reklama
Powiem Wam, że to mięcho coś w tej ciąży jednak bo .. Zjadłam kebab na obiad od Zahira! I ogólnie powiem Wam, że trochę mdłości mi dzisiaj darowały. Do tego stopnia, że rano naszło mnie na czułości z mężem i teraz cierpię bo mnie podbrzusze pobolewa i już się stresuje. Was też boli po? W trakcie u mnie wszystko ok, ale zastanawiam się czy nie darować sobie w tym I trymestrze. W 1 ciąży miałam zakaz do 13 tc. A różnie mówią i różnie piszą.

Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Trzymamy kciuki!

Powiem Wam, że to mięcho coś w tej ciąży jednak bo .. Zjadłam kebab na obiad od Zahira! I ogólnie powiem Wam, że trochę mdłości mi dzisiaj darowały. Do tego stopnia, że rano naszło mnie na czułości z mężem i teraz cierpię bo mnie podbrzusze pobolewa i już się stresuje. Was też boli po? W trakcie u mnie wszystko ok, ale zastanawiam się czy nie darować sobie w tym I trymestrze. W 1 ciąży miałam zakaz do 13 tc. A różnie mówią i różnie piszą.

Mnie lekarz nie zakazywał, seks uprawiamy codziennie, nie mam żadnych dolegliwości z tym związanych.
Zapytaj lekarza, każdy organizm jest inny :)

Mam zakaz seksu. Kategoryczny

Ja miałam w pierwszej ciąży krwiaka i lekarka mówiła że lepiej się wstrzymać ale wytrzymaliśmy może z półtora tygodnia i nic się nie stało. Później już nie patrzyliśmy na zakaz tylko normalnie się przytulaliśmy. Tylko bez jakichś fikuśnych figur i raczej delikatnie a nie na maksa i do końca

Ja miałam w pierwszej ciąży krwiaka i lekarka mówiła że lepiej się wstrzymać ale wytrzymaliśmy może z półtora tygodnia i nic się nie stało. Później już nie patrzyliśmy na zakaz tylko normalnie się przytulaliśmy. Tylko bez jakichś fikuśnych figur i raczej delikatnie a nie na maksa i do końca
Zazwyczaj po wszystkim łapał mnie skurcz macicy (jak ciąża była starsza)ale z doświadczenia wiem że to kompletnie nic nie znaczy. I tak ostatecznie musieli mnie "otwierać" na siłę różnymi sposobami więc takie skurcze i pobolewania nie wpływają na nic

Tym razem jestem mega sucha. Więc na razie nie ma przytulanek w ogóle bo nic na mnie nie działa. Odgrzebaliśmy jakiś żel intymny ale mnie szczypało, potem się okazało że można używać go do 4 miesięcy a on miał z 3 lata [emoji86]

reklama
@martabunia niestety nie ok
Ciąża w bliźnie bardzo wysokiego ryzyka dla matki i dziecka.
Od soboty jestem w szpitalu.
Od wczoraj trwa proces zmierzający, ku mojemu zdrowiu.

Wybór należał do mnie.
Wybrałam życie z rodziną.

Jeśli nie zgadzasz się z moja decyzja poprostu omiń post.
Jeśli ktoś chce powiedzieć mi parę słów otuchy poproszę.
Życzę wam zdrowych donoszonych ciąż.
Rozsądny wybór. Ciąża w bliźnie to minimalne szanse na pozytywne zakończenie. To niezależne od Ciebie, nie zrobiłaś nic złego. Jesteś potrzebna swojej rodzinie [emoji3590] życzę Ci powodzenia w kolejnej ciąży, chociaż na pewno teraz jest Ci bardzo ciężko :( :*

Do góry