Grun
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!! Powodzenia!Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!! Powodzenia!Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Trzymam kciuki by wszystko było dobrzeDziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Tak to było moje pierwsze USG. Jakoś nie spieszyło mi się,bo czułam się ok no i chciałam serdusZko usłyszeć ....@helenka_22 to było twoje pierwsze usg, ze dopiero teraz wyszło? Wiem, ze to trudny moment dla Ciebie. Innej decyzji podjąć nie mogłaś nawet jeśli miałaś wybór. Chodzi o zdrowie Twoje i twoje dzieci, które Cię potrzebują. Trzymam kciuki abyś jak naszybciej doszła do siebie. Jesteś silna kobieta i wierze, ze sobie z tym poradzisz. Trzymaj się cieplutko.
Trzymamy wszystkie mocno kciuki! Oby wszystko było w porządku [emoji3590]Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Kciuki by wszystko było wporządku :*Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Mi ten drugi jasny bardziej się podobaDziewczyny, poradzę się Was, bo ja już sama nie wiem i każdy z najbliższego otoczenia doradza mi inaczej [emoji28]
Który kolor Waszym zdaniem ładniejszy? Zobacz załącznik 1029610Zobacz załącznik 1029611
No to faktycznie masz cyrki... i pecha :/ Bardzo Ci współczuje To nigdy nie jest łatwe, ale zobacz co się dzieje chociażby u nas na forum. Strach zaglądać, bo praktycznie dzień w dzień jakaś zła wieść. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i powodzenia w staraniu o kolejnego dzidziusia!Mieszkam w Holandii A to moja druga ciaza pierwsza straciłam w maju, staraliśmy się o to 3 lata A teraz te cyrki. Nie mam dzieci man 36 lat.Powiem że się cieszę że mam ciocia która pracuje w szpitalu i mogę się pod pytac jest to nowa ciaza pozamaciczna która można spotkać u 2 % kobiet więc mam super pecha jak czytałaś moje wcześniejsze komentarze to nie zły mam cyrk . Ciocia stwierdziła że bez tabletek które podaje się w szpitalu w polsce może potrwać dłużej. I ze poki jak nic nie boli i nie krwawie to dobry znak . A nie chce zabiegu bo nie chcę stracić szans w przyszłości na upragnione dziecko. Kolejna wizytę mam na wtorek póki co ostatnim badaniu hormon spadł o połowę. Zobaczę co powiedzą mi we wtorek, moja ciocia powiedziała że to może potrwać 2, 3 tygodnie pozdrawiam
Gratulacje udanej wizyty!Zielony
Trzymam kciuki, żeby obyło się bez zabiegu
Ja już po usg i wszystko jest w porządku. Jedno maleństwo - 2cm o jakiś tydzień starsze niż wg OM. Słyszałam serduszko, coś pięknego Kolejne usg za 3 tygodnie w 12 tygodniu.
Zobacz załącznik 1029642
3mam kciuki za Was by było ok!Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa
Tak to było moje pierwsze USG. Jakoś nie spieszyło mi się,bo czułam się ok no i chciałam serdusZko usłyszeć ....
Dobrze że trafiłam do mojego dr i tego szpitala klinicznego, gdzie o dziwo jako jedyny ma możliwość leczenia ta metoda . Leczenia....jak to brzmi.... Tak. Trzymam się ....chwile z położnymi dziś pogadalam, bo zastrzyk dodatkowy dostałam. To mówią że dwie ostatnie co takie ciążę "donosiły" to mają takie problemy zdrowotne że nie maj sił na opiekę nad tym dzieckiem....a wcześniej przed wprowadzeniem tej metody -dosc nowa,tylko lekarze z tego szpitala mają uprawnienia i doświadczenie i sale hybrydowa- pacjentki prZez oddział ginekologii przejeżdżały na OIOM żeby często poprostu tam umrzeć z powikłań.....
Także wybrałam życie.
Serce się kraja... Chociaż dokonałaś wg mnie jednego sensownego wyboru to jednak z pewnością jest to bardzo bolesne. Brak słów by opisać jak bardzo Ci współczuje. Ale zdrowie i życie jest najważniejsze a Ty masz dla kogo żyć. Ściskam mocno.
Trzymaj się!!Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa