Jaska.JDM
Fanka BB :)
@blondynka28 ja przy 1 dziecku wróciłam na studia i podczas zajęć była z nim babcia. Później byliśmy rok razem w domu zanim poszedł jako 3.5 latek do super przedszkola.
Teraz przy 2 częściowo będzie M bo ma pracę zmianową A częściowo babcia. Ze względów finansowych muszę wrócić po macierzyńskim do pracy.
Gdybym nie musiała moje dzieci by nie chodziły do przedszkola.Jestem zwolenniczką edukacji domowej.
Pracowałam w żłobku dwa lata i oddałabym dziecko tylko w ostateczności. A starałyśmy się dać dzieciom max uwagi, przytulałyśmy, usypiałyśmy każde z osobna, spacerowałyśmy i wymyślałyśmy mnóstwo zabaw. Ale byłyśmy 2 na 12 albo czasem więcej więc nie da się dać dziecku tego czego potrzebuje w tym wieku.
Ja jestemm w trakcie studiów. Obrona będzie już po narodzinach
Dziewczyny jakie macie foteliki samochodowe 15-36? Musimy kupić nowy A sporo tego jest na rynku- wyczytałam też,że Recaro wycofał się z rynku.
Też musimy kupić. Bo namy tylko dla starszego.
Syn ma 7 lat i zastanawiamy się by fotelik jego z przodu nie położyć, a ja z malenstwem z tyłu. Wy siedzicie jako pasażerowie na pezednim siedzeniu czy z tyłu z dzieckiem.