reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja właśnie czuje się inaczej niż w poprzednich ciążach. Inne mam te mdłości, czuje się inaczej niż wtedy. Dziś koło 5 obudziły mnie lekkie mdłości i już bułka z pasztetem i ogórkiem [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny
Ja mam teraz weekend imprez rodzinnych.
Dziś wyprawiamy roczek ( u teściów na Śląsku ) i przy okazji nasze rodziny się pierwszy raz poznają dziś [emoji33][emoji33][emoji33] mam stres

A jutro chrzest. Zobaczymy czy młody nie rozniesie kościoła.

Także miłego weekendu, spokojnego :)
Powodzenia [emoji4]

Hej

Ja z makijażem nie mam problemu, bo wcale się nie maluję. Tylko od święta :) bardziej się zastanawiam nad paznokciami, bo różnie mówi. A wy robicie hybrydy albo żele?

Co do porodu to ja też się boję. Mam 2 SN i 1Cc za sobą.

Mdłości odczuwam prawie cały dzień. Nasilają się koło południa i trwają do wieczora.

Hej dziewczyny
Dziś wyprawiamy roczek ( u teściów na Śląsku ) i przy okazji nasze rodziny się pierwszy raz poznają dziś [emoji33][emoji33][emoji33] mam stres

To weekend na pełnych obrotach :)
Powodzenia :)

Ja tez się ładna zrobiłam :)
W pierwszej ciąży miałam tak samo
U mnie na odwrót, wpoprzednich ciążach miałam piękna skórę a teraz co chwilę mi jakieś syfki wychodzą :(

Hej dziewczyny

Rzeczywiście intensywny weekend się dla Ciebie szykuje. Same piękne uroczystości, ale stres może się pojawić. Także dla Ciebie równej spokoju.

Hej! Ja z jedna z corek jeszcze w łóżku i oczywiście obowiązkowo z kotem

Mnie odpukać mdłości omijają szerokim łukiem, nawet w bliźniaczej ciazy nie miałam :)

Co do makijażu to ja maluje sie codziennie a na paznokciach mam hybrydy

reklama
Hej

Ja z makijażem nie mam problemu, bo wcale się nie maluję. Tylko od święta :) bardziej się zastanawiam nad paznokciami, bo różnie mówi. A wy robicie hybrydy albo żele?

Co do porodu to ja też się boję. Mam 2 SN i 1Cc za sobą.

Mdłości odczuwam prawie cały dzień. Nasilają się koło południa i trwają do wieczora.

To weekend na pełnych obrotach :)
Powodzenia :)

U mnie na odwrót, wpoprzednich ciążach miałam piękna skórę a teraz co chwilę mi jakieś syfki wychodzą :(
Tak, noszę hybryde. Moja bratowa się tym zawodowo zajmuje i nawet na ostatnim szkoleniu mówiono, że ciężarne mogą nosić hybryde. Mało tego, ja odkąd jestem w ciąży to nie czuje bólu przy scinaniu żelu w lampie [emoji4]

Do góry