reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

No właśnie. Jak to jest z tym testem pappa. Robicie?

Ja będę robić. Mimo że mam 28 lat ale będę robić przy pierwszym mialam zalecobe na NFZ.

Hej. Ja nie spalam 2 h w nocy. Przez mdłości. Skusiłam się na prażynki bekonowe , nigdy więcej. Teraz zwymiotowalam i czuję się lepiej . [emoji854]

Jakie plany na dziś dziewczyny? Która wizytuje ?

Wizyta 11:40 czekamy. Nie mozemy sie doczekać.

reklama
roza_21 gratuluję jeszcze raz!

luna91 jak ja się cieszę że mam tą budowę już za sobą.. 10 najtrudniejszych miesięcy w życiu..

carlas jadę do sklepu po świeże bułki i pasztet [emoji23]

Swoją drogą niedawno któraś wspomniała o majonezie.... I co? I nawpierdzielalam się pół słoika w sumie na kanapkach.. Miałam weekend gdzie zjadłam że 20 pomarańczy a teraz nie mogę patrzeć.. Ostatnio króluje u mnie pasztet właśnie! Wczoraj naszło mnie na sushi.. (Z pieczona ryba) ale nie czułam się po nim dobrze. A dziś już 2 razy jadłam owsiankę.... Na którą jeszcze wczoraj podając dziecku nie mogłam patrzeć..
Fascynuje mnie mój organizm w tym momencie..

A ja jestem strasznie śpiąca... Mimo że teoretycznie się wyspałam. Wgl w tej ciąży czuje się mega źle. Od tygodnia mam mdłości (co moim zdaniem jest jakoś mega szybko), kręci mi się w głowie i jestem ciągle zmęczona.

Jutro idę na betę a w poniedziałek do gin:)

A byłaś z tymi plamieniami juz u Gina? Troche wcześnie jak na poerwsza wizyte [emoji848]

Bry dziewczyny! Ja wciąż w łóżeczku choć nie nie śpie od 6 rano bo mnie siostra obudziła wiadomoaciami [emoji57] a przy moim zapchanym nosie to ciężko ponownie zasnąć, o dziwo i tak udalo mi sie spac 6.5h choć balam sie ze nie zasne wcale. Nos mnie boli od smarkania i zuzywam 50 chusteczek na godzine, masakra jakaś.

Dzis kolejna próba dzwonienia do endokrynologa ciekawe co sie okaże i jak sie wkurze to chyba tez zadzwonie do szpitala zapytac kiedy mam USG bo mnie tutaj jakieś rewelacje dochodza ze teraz w co niektórych szpitalach pierwasz USG to w 20tc [emoji2356] Czy oni powariowali?! Czuje sie jak w czasach komuny kiedy dostepu do USG nie było [emoji2356]
Dlaczego wcześnie? Będzie widać już pęcherzyk. Czy się dobrze zagnieździł. Na więcej nie liczę. Tyle mi wystarczy.

roza_21 gratuluję jeszcze raz!

luna91 jak ja się cieszę że mam tą budowę już za sobą.. 10 najtrudniejszych miesięcy w życiu..

carlas jadę do sklepu po świeże bułki i pasztet [emoji23]

Swoją drogą niedawno któraś wspomniała o majonezie.... I co? I nawpierdzielalam się pół słoika w sumie na kanapkach.. Miałam weekend gdzie zjadłam że 20 pomarańczy a teraz nie mogę patrzeć.. Ostatnio króluje u mnie pasztet właśnie! Wczoraj naszło mnie na sushi.. (Z pieczona ryba) ale nie czułam się po nim dobrze. A dziś już 2 razy jadłam owsiankę.... Na którą jeszcze wczoraj podając dziecku nie mogłam patrzeć..
Fascynuje mnie mój organizm w tym momencie..

Sami budowaliście? My kupujemy od kogoś -tzn stan deweloperski. Już zaraz koniec ale teraz się bujamy z kredytem

reklama
Do góry