reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

No właśnie. Jak to jest z tym testem pappa. Robicie?

Ja będę robić. Mimo że mam 28 lat ale będę robić przy pierwszym mialam zalecobe na NFZ.

Hej. Ja nie spalam 2 h w nocy. Przez mdłości. Skusiłam się na prażynki bekonowe , nigdy więcej. Teraz zwymiotowalam i czuję się lepiej . [emoji854]

Jakie plany na dziś dziewczyny? Która wizytuje ?

Wizyta 11:40 czekamy. Nie mozemy sie doczekać.

reklama
roza_21 gratuluję jeszcze raz!

luna91 jak ja się cieszę że mam tą budowę już za sobą.. 10 najtrudniejszych miesięcy w życiu..

carlas jadę do sklepu po świeże bułki i pasztet [emoji23]

Swoją drogą niedawno któraś wspomniała o majonezie.... I co? I nawpierdzielalam się pół słoika w sumie na kanapkach.. Miałam weekend gdzie zjadłam że 20 pomarańczy a teraz nie mogę patrzeć.. Ostatnio króluje u mnie pasztet właśnie! Wczoraj naszło mnie na sushi.. (Z pieczona ryba) ale nie czułam się po nim dobrze. A dziś już 2 razy jadłam owsiankę.... Na którą jeszcze wczoraj podając dziecku nie mogłam patrzeć..
Fascynuje mnie mój organizm w tym momencie..

A ja jestem strasznie śpiąca... Mimo że teoretycznie się wyspałam. Wgl w tej ciąży czuje się mega źle. Od tygodnia mam mdłości (co moim zdaniem jest jakoś mega szybko), kręci mi się w głowie i jestem ciągle zmęczona.

Jutro idę na betę a w poniedziałek do gin:)

A byłaś z tymi plamieniami juz u Gina? Troche wcześnie jak na poerwsza wizyte [emoji848]

Bry dziewczyny! Ja wciąż w łóżeczku choć nie nie śpie od 6 rano bo mnie siostra obudziła wiadomoaciami [emoji57] a przy moim zapchanym nosie to ciężko ponownie zasnąć, o dziwo i tak udalo mi sie spac 6.5h choć balam sie ze nie zasne wcale. Nos mnie boli od smarkania i zuzywam 50 chusteczek na godzine, masakra jakaś.

Dzis kolejna próba dzwonienia do endokrynologa ciekawe co sie okaże i jak sie wkurze to chyba tez zadzwonie do szpitala zapytac kiedy mam USG bo mnie tutaj jakieś rewelacje dochodza ze teraz w co niektórych szpitalach pierwasz USG to w 20tc [emoji2356] Czy oni powariowali?! Czuje sie jak w czasach komuny kiedy dostepu do USG nie było [emoji2356]
Dlaczego wcześnie? Będzie widać już pęcherzyk. Czy się dobrze zagnieździł. Na więcej nie liczę. Tyle mi wystarczy.

roza_21 gratuluję jeszcze raz!

luna91 jak ja się cieszę że mam tą budowę już za sobą.. 10 najtrudniejszych miesięcy w życiu..

carlas jadę do sklepu po świeże bułki i pasztet [emoji23]

Swoją drogą niedawno któraś wspomniała o majonezie.... I co? I nawpierdzielalam się pół słoika w sumie na kanapkach.. Miałam weekend gdzie zjadłam że 20 pomarańczy a teraz nie mogę patrzeć.. Ostatnio króluje u mnie pasztet właśnie! Wczoraj naszło mnie na sushi.. (Z pieczona ryba) ale nie czułam się po nim dobrze. A dziś już 2 razy jadłam owsiankę.... Na którą jeszcze wczoraj podając dziecku nie mogłam patrzeć..
Fascynuje mnie mój organizm w tym momencie..

Sami budowaliście? My kupujemy od kogoś -tzn stan deweloperski. Już zaraz koniec ale teraz się bujamy z kredytem

reklama
Do góry