Igraszka
Fanka BB :)
Mnie do tego jescze wysypało jak nastolakę xdNo mnie tez właśnie jajniki bola i podbrzusze. Progesteron 35,5. Nie wiem czy jie powtórzę bety w poniedziałek dla spiooju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie do tego jescze wysypało jak nastolakę xdNo mnie tez właśnie jajniki bola i podbrzusze. Progesteron 35,5. Nie wiem czy jie powtórzę bety w poniedziałek dla spiooju
@Asiczek84 A ile wynosiła u Ciebie beta przy tym progesteronie ?
@Igraszka już bym przestała się tak martwić tym brzuchem gdyby mi lekarz zrobił usg i żebym widziała że ktoś tam faktycznie mieszka i dobrze się zadomowił, a tak to dupa- nie wiem nic
U mnie progesteron 22 przy 855 bety ... no i znowu stres [emoji2356]muszę się ogarnąć, zmieniam chyba tego lekarza. Jak mam czekać 3 tyg do następnej wizyty to chyba oszaleje.157,7. Lekarz stwierdził ze nie ma dramatu
Od wczoraj czuję kłucie w lewym jajniku oraz ciągnięcie podbrzusza już od dłuższego czasu i tym akurat się nie martwię, ale jajnik mnie niepokoi... Jednak tłumaczę sobie, że to początek 8 tygodnia i nadal maciczka się rozrasta.A macie jakieś dolegliwości? Typu ból podbrzusza klocie w jajnikach itp?
U mnie progesteron 22 przy 855 bety ... no i znowu stres [emoji2356]muszę się ogarnąć, zmieniam chyba tego lekarza. Jak mam czekać 3 tyg do następnej wizyty to chyba oszaleje.
Umówiłam się już na wtorek na usg. Szybciej nie da rady.
Jajniki pobolewaja, mdli mnie, piersi bolą no i kłuję brzuch. I węch mam niesamowity.A macie jakieś dolegliwości? Typu ból podbrzusza klocie w jajnikach itp?