reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Mnie od 2 tygodni boli brzuch i jajniki. Byłam u lekarza stwierdził że to normalne. No nie wiem... codziennie myślę.o tym bólu i tak się nakrecam, że boli jeszcze bardziej. Nie dostałam żadnych leków, Progesteron badalam tydzień temu i wynosił 22, endo mi powiedział że strasznie niski i że pewnie lekarz prowadzący się tym zajmie, tymczasem ginekolog nie powiedział kompletnie nic... Nie wiem czy zmieniać lekarza czy nie, chodzę do niego od prawie 10lat i teraz takie lekkie rozczarowanie , ogromny niedosyt czuje po wczorajszej wizycie... Nawet usg mi nie chciał zrobić, a jestem w trakcie 6 tyg. :(
Zmienilabym. I to jak najszybciej.

Mnie też dziś kłuje w podbrzuszu. A tak w ogóle to miałam mega spanie, nie wiem kiedy padlam. Było mi tak zimno jak odprowadzilam starszaka do przedszkola, że jak wróciłam przykrylam się kołdra i spałam do teraz. Gdyby nie obowiązki to bym tak zaległa w wyrku dłużej [emoji28]

No jak tak sobie liczyłam to wyszedł maj. Mam do was takie pytanie? Jak ze zwolnieniem w sytuacji kiedy jeszcze nic na usg nie widać? Nam taka prace ze z cała pewnością nie powinnam pracowac. Nie wiem jak się lekarze na to zapatrują. Obecnie jestem na zwolnieniu ale w związku z tym, ze myślałam ze jestem przeziębiona. Na szczęście żadnych leków nie wzielam.

Moim zdaniem to najpierw trzeba stwierdzić ciąże na usg aby dać zwolnienie.

A macie jakieś dolegliwości? Typu ból podbrzusza klocie w jajnikach itp?
Mnie 3 dzień bolą plecy, odcinek nad tyłkiem.
Wczoraj na spacerze podeszłam do pielęgniarek położnych, to powiedziały że jak nie ma skurczy i innych niepokojących objawów to nie mam się martwić.. Ale jak się nie martwić, jak głowa pracuje i chore filmy się tworzą!! Wrry!!

Czyli jakby każda ma podobne dolegliwości. To chyba dobrze. Ja poza bólami podbrzusza i jajników nie mam apetytu. Na nic nie mam ochoty. Zmuszam się wręcz do jedzenia. Poza tym mam śluz jakiś taki perłowy???? i uczucie mokra. Nie wiem czy to normalne. Biegam do wc zatrwożona ze to @. Paranoi można dostać

reklama
Czyli jakby każda ma podobne dolegliwości. To chyba dobrze. Ja poza bólami podbrzusza i jajników nie mam apetytu. Na nic nie mam ochoty. Zmuszam się wręcz do jedzenia. Poza tym mam śluz jakiś taki perłowy???? i uczucie mokra. Nie wiem czy to normalne. Biegam do wc zatrwożona ze to @. Paranoi można dostać

Też mam uczucie mokra, i również jak świruska biegam do łazienki sprawdzać, czy jest ok!! Zwariować można :)
Nie mam apetytu, tak jak w tamtym tygodniu jadłam jak opętana, teraz mam problem przełknąć witaminę.
O i odrzuciło mnie od kawy!

Do góry