W ciazy z synkiem narzeczony wybieral. W tej wybieram ja [emoji4] choć mój Tomek na niektóre się krzywi.Heh gorzej z moim mężem bo on już imiona zaczyna wybierać
reklama
Zmienilabym. I to jak najszybciej.Mnie od 2 tygodni boli brzuch i jajniki. Byłam u lekarza stwierdził że to normalne. No nie wiem... codziennie myślę.o tym bólu i tak się nakrecam, że boli jeszcze bardziej. Nie dostałam żadnych leków, Progesteron badalam tydzień temu i wynosił 22, endo mi powiedział że strasznie niski i że pewnie lekarz prowadzący się tym zajmie, tymczasem ginekolog nie powiedział kompletnie nic... Nie wiem czy zmieniać lekarza czy nie, chodzę do niego od prawie 10lat i teraz takie lekkie rozczarowanie , ogromny niedosyt czuje po wczorajszej wizycie... Nawet usg mi nie chciał zrobić, a jestem w trakcie 6 tyg.
carlas
Fanka BB :)
Mnie też dziś kłuje w podbrzuszu. A tak w ogóle to miałam mega spanie, nie wiem kiedy padlam. Było mi tak zimno jak odprowadzilam starszaka do przedszkola, że jak wróciłam przykrylam się kołdra i spałam do teraz. Gdyby nie obowiązki to bym tak zaległa w wyrku dłużej [emoji28]
No jak tak sobie liczyłam to wyszedł maj. Mam do was takie pytanie? Jak ze zwolnieniem w sytuacji kiedy jeszcze nic na usg nie widać? Nam taka prace ze z cała pewnością nie powinnam pracowac. Nie wiem jak się lekarze na to zapatrują. Obecnie jestem na zwolnieniu ale w związku z tym, ze myślałam ze jestem przeziębiona. Na szczęście żadnych leków nie wzielam.
Moim zdaniem to najpierw trzeba stwierdzić ciąże na usg aby dać zwolnienie.
No właśnie tak tez mi się wydaje. No ale do pracy wrócić nie mogę. Zobacze co i jak w czwartek.Moim zdaniem to najpierw trzeba stwierdzić ciąże na usg aby dać zwolnienie.
Kiniawk
Mnie 3 dzień bolą plecy, odcinek nad tyłkiem.A macie jakieś dolegliwości? Typu ból podbrzusza klocie w jajnikach itp?
Wczoraj na spacerze podeszłam do pielęgniarek położnych, to powiedziały że jak nie ma skurczy i innych niepokojących objawów to nie mam się martwić.. Ale jak się nie martwić, jak głowa pracuje i chore filmy się tworzą!! Wrry!!
U
użytkownik 180176
Gość
Tak. Jak trochę za dużo pochodze , czuje brzuch i jajniki też odczuwam.A macie jakieś dolegliwości? Typu ból podbrzusza klocie w jajnikach itp?
Czyli jakby każda ma podobne dolegliwości. To chyba dobrze. Ja poza bólami podbrzusza i jajników nie mam apetytu. Na nic nie mam ochoty. Zmuszam się wręcz do jedzenia. Poza tym mam śluz jakiś taki perłowy???? i uczucie mokra. Nie wiem czy to normalne. Biegam do wc zatrwożona ze to @. Paranoi można dostać
reklama
Kiniawk
Czyli jakby każda ma podobne dolegliwości. To chyba dobrze. Ja poza bólami podbrzusza i jajników nie mam apetytu. Na nic nie mam ochoty. Zmuszam się wręcz do jedzenia. Poza tym mam śluz jakiś taki perłowy???? i uczucie mokra. Nie wiem czy to normalne. Biegam do wc zatrwożona ze to @. Paranoi można dostać
Też mam uczucie mokra, i również jak świruska biegam do łazienki sprawdzać, czy jest ok!! Zwariować można
Nie mam apetytu, tak jak w tamtym tygodniu jadłam jak opętana, teraz mam problem przełknąć witaminę.
O i odrzuciło mnie od kawy!
Podziel się: