reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Co do starszych dzieci to nie podpowiem, ale sama martwię się jak to będzie z moją Helenka. Jak bobo się urodzi to ona będzie miała 17-18 miesięcy. [emoji854]

Fajnie ,że grono się powiększa. To już mój drugi raz z tym forum. W pierwszej ciąży próbowałam się zaklimatyzowac na grupie na FB , jednak to nie ten klimat ;)

Jeśli nie które z was nie wiedzą , to jest aplikacją tego forum.
Ja teraz czuję że będzie Helenka, imię wymarzylam sobie już kilka lat temu [emoji23]
A jak nie Helenka to Gniewko lub Mieszko.
U mnie w rodzinie same dziewczyny więc nie zakładam że coś się zmieni... I brzydne ale wiem że to zabobony. Jestem pryszczata [emoji23]

reklama
Ja teraz czuję że będzie Helenka, imię wymarzylam sobie już kilka lat temu [emoji23]
A jak nie Helenka to Gniewko lub Mieszko.
U mnie w rodzinie same dziewczyny więc nie zakładam że coś się zmieni... I brzydne ale wiem że to zabobony. Jestem pryszczata [emoji23]
Witaj w klubie pryszczatych [emoji23][emoji23][emoji23]

A co do brzucha... Moja teoretycznie druga ciąża 8 tydzień a brzuch jak w 20... Może przez wzdęcia ale na codzień tak nie wygląda [emoji23] w sumie to mnie cieszy ze jest haha

Załączniki

• AirBrush_20190907181127.jpeg
    AirBrush_20190907181127.jpeg
    55,5 KB · Wyświetleń: 189
@helenka_22 My mówiliśmy dzieciom już wcześniej, że chcemy więc jak już się okazało,że to ciąża to nawet nie byli zaskoczeni. Nasi mają 9,7,6
Pewnie córka musi sobie jakoś to ułożyć w głowie,że pojawi się jeszcze jeden maluszek. A jak już się pojawi to będzie szczęśliwa:)

reklama
Przecena z kosmosu [emoji1787]

Ja już rozglądam się za ciuszkami. Latem łatwiej . Jednak nie chce jak dresiarza wyglądać zimą;)
IMG_20190912_161332.jpeg

Do góry