Dziewczynki, ja jestem po dwóch poronieniach i na początku swojej trzeciej ciąży. To dopiero jakiś czwarty tydzień ciąży. Czy mam powód do paniki w związku z brakiem bólu piersi? To co mnie niepokoi, to fakt, że w poprzedniej ciąży podbrzusze bolało jak do okresu a teraz mnie tak ciągnie… Dosłownie – ciągnie i ale nie cały czas tylko kilka razy w ciągu dnia.
reklama
nikolka1203
Fanka BB :)
Też już widać [emoji7] mój mały nie będzie haha no to będą dwie Helenki, piękne imię@nikolka1203 ja też chcę Helenkei mam cerę jak nastolatka [emoji14]
faktycznie już u Was widać brzuszki !
u mnie taki
Mamy 3 dzieci, nie słyszycie głupich komentarzy co do ilości pociech?
Ja nie mam dzieci ale w mojej ocenie to najpiękniejszy dar jaki można sobie wyobrazić. Nie wyobrażam sobie jak można krzywo komentować że ktoś ma większą ilość dzieci.
nikolka1203
Moje odczucia w tej ciąży prawidłowej i tej poronionej kompletnie inne. Wtedy bolał brzuch teraz mało kiedy, wtedy bolał biust teraz nie ale wtedy brak mdłości a teraz są i te pryszcze [emoji23]Dziewczynki, ja jestem po dwóch poronieniach i na początku swojej trzeciej ciąży. To dopiero jakiś czwarty tydzień ciąży. Czy mam powód do paniki w związku z brakiem bólu piersi? To co mnie niepokoi, to fakt, że w poprzedniej ciąży podbrzusze bolało jak do okresu a teraz mnie tak ciągnie… Dosłownie – ciągnie i ale nie cały czas tylko kilka razy w ciągu dnia.
Każda ciąża jest inna.
Moje odczucia w tej ciąży prawidłowej i tej poronionej kompletnie inne. Wtedy bolał brzuch teraz mało kiedy, wtedy bolał biust teraz nie ale wtedy brak mdłości a teraz są i te pryszcze [emoji23]
Każda ciąża jest inna.
Chyba niepotrzebnie porównuje do poprzednich swoich ciąż.
Oby tym razem się udało. Czy któraś z was także jest na heparynie i akardzie?
Paulina_wrzesień12
Mam pytanie do mam malutkich dzieci - jak radzicie sobie z noszeniem maluszków? Moja Pola zasypia głównie na rękach. Mąż się już zadeklarował, że przejmie ten obowiązek no ale w ciągu dnia również wdrapuje mi się na ręce i myślę sobie jak to będzie później?
W ogóle mam wiele pytań dotyczacych tego jak to będzie [emoji1787] symultaniczna zmiana pampersa? Czy da się zgrać drzemkę starszej i dzidziusia aby wyjść na spacer? To będzie zupełnie inny rodzaj macierzyństwa [emoji16]
W ogóle mam wiele pytań dotyczacych tego jak to będzie [emoji1787] symultaniczna zmiana pampersa? Czy da się zgrać drzemkę starszej i dzidziusia aby wyjść na spacer? To będzie zupełnie inny rodzaj macierzyństwa [emoji16]
U mnie jeśli będzie ok lekarz włączy akard. Póki co nie mam
Pewnie od momentu bicia serduszka, tak?
helenka_22
Zastanawiam się po cichu jakie będą komentarze...na +500 idą itp
Mamy 3 dzieci, nie słyszycie głupich komentarzy co do ilości pociech?
helenka_22
Może chusta?
Mam pytanie do mam malutkich dzieci - jak radzicie sobie z noszeniem maluszków? Moja Pola zasypia głównie na rękach. Mąż się już zadeklarował, że przejmie ten obowiązek no ale w ciągu dnia również wdrapuje mi się na ręce i myślę sobie jak to będzie później?
reklama
helenka_22
Noszę bo nie ma wyjścia ale staram się Za rączkę prowadzić nawet z kuchni do salonu itp
Podziel się: