Ja przed pierwsza ciąża ważyłam 45 kg pi ciąży spadło do 42,5 ale jak przestałam karmić to waga wróciła do normalnej a biust mogę powiedzieć ze wydaje mi się ze się jeszcze zmniejszył ;p ale dzięki temu ze jest mały to nie jest obwisły hahahOj to już w ogóle byłaś szczupaczek
Ciekawe jak z biustem… Wielu kobietom zostaje większy lub wręcz odwrotnie
reklama
Anipul
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy łapie Was czasami takie przygnębienie, że odechciewa Wam się wszystkiego? Nie wiem czy to taka burza horomonów u mnie, czy o co kaman ale czasami siedziałabym tylko i plakala a po jakimś czasie wszystko wraca do normy... Masakra...
Anitta013
To normalne ja ostatnio jechałam autem i zlapalam dola ze tak jade i mysle po co mi to wszystko..a zaraz jest juz ok takze spokojnie to hormonyDziewczyny, czy łapie Was czasami takie przygnębienie, że odechciewa Wam się wszystkiego? Nie wiem czy to taka burza horomonów u mnie, czy o co kaman ale czasami siedziałabym tylko i plakala a po jakimś czasie wszystko wraca do normy... Masakra...
Anulka.
Ja już kupiłam w sklepie Ekris. Taki raczej oversize z dużym zapasem, żeby się zmieścić też w zimie [emoji3511] Nie ważne jak wyglądam, ważne że mi ciepło [emoji12]Dzień dobry moje kochane [emoji28]
Gdzie kupujecie/macie zamiar kupić zimową kurtkę/płaszcz?
Bo ja zmarzluch jestem i muszę się już w coś zimowego zaopatrzyć, bo niestety w kurtki z zeszłego roku się nie dopinam, a jak się dopnę to o ruszaniu nie ma mowy [emoji23]
W H&M nie ma nic ciekawego, bonprix nie moja bajka, na zalando w znośnej cenie tylko kilka sztuk i też nic ciekawego, a 500 zł nie zamierzam wydać na jedną zimę [emoji2957]
Ale cudeńko masz w domu [emoji7] To Ci się raczej nie nudzi [emoji16]A u mnie poduszkę przejął domowy śmieszek [emoji6]Zobacz załącznik 1042058
Startujemy z tą samą wagą w 1 ciąży startowałam z 52kg, skończyłam na 69Ja przed 1 ciążą ważyłam 43kg i miałam przy porodzie 20kg na plusie. Nigdy nie wróciłam do tej wagi ( z czego bardzo się cieszę).
Teraz zachodząc w ciążę ważyłam 53. To wszystko dlatego, że zaczęłam regularnie jeść.
Szybko wrocilam do tej wagi. 52-54 to "moja waga" najlepiej się z nią czuję
Hana89
@Anitta013 Ja mam w Kato i to nawet dzisiaj
Anitta013
Ooo gdzie w gynocentrum mozr ?@Anitta013 Ja mam w Kato i to nawet dzisiaj
Ja przed pierwsza ciąża ważyłam 45 kg pi ciąży spadło do 42,5 ale jak przestałam karmić to waga wróciła do normalnej a biust mogę powiedzieć ze wydaje mi się ze się jeszcze zmniejszył ;p ale dzięki temu ze jest mały to nie jest obwisły hahah
To jest plus! Ja pamiętam jak w gimnazjum już koleżanki były biuściaste A ja nie...A jak mi urósł to mam 65e przy rozmiarze xs/s. Kupowanie kostiumu to zawsze godziny przymierzania
Chyba kwestia indywidualna. Mi zeszło 4kg (syn 3.5kg) byłam w szoku jak weszlam na szpitalna wagę, myślałam że tak z 10 kg zejdzie
No ale później szło bardzo szybko 1-1.5kg na tydzień
No ale później szło bardzo szybko 1-1.5kg na tydzień
Ja przez wymioty schudłam już 8 kg ;( coś okropnego. A jak to jest z tymi kg po porodzie? Po samym porodzie ile może zejść?
reklama
Hana89
Nie, w Klinice Bocian.Ooo gdzie w gynocentrum mozr ?
Podziel się: