Kiniawk
Fanka BB :)
A ja Drzemalam 3h, też się czuje super hihiJa lecę pod prysznic. Zrobiłam 10 km na rowerze stacjonarnym czuje się super ![emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Drzemalam 3h, też się czuje super hihiJa lecę pod prysznic. Zrobiłam 10 km na rowerze stacjonarnym czuje się super ![emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrzeByłam dziś u genetyka z wynikami pappa. W sumie nie powiedziała nic odkrywczego :/ Amniopunkcję mam za tydzień 12.11, wyniki po 2 tygodniach.
Czyli jeszcze trochę stresu
Myślałam co u Ciebie właśnie, a wydawało mi się, że wizytę u genetyka masz jutro.Byłam dziś u genetyka z wynikami pappa. W sumie nie powiedziała nic odkrywczego :/ Amniopunkcję mam za tydzień 12.11, wyniki po 2 tygodniach.
Czyli jeszcze trochę stresu
Jeju dziewczyny 200 postów normalnie szok.
Ja byłam u lekarza że swoim plamieniem z nocy, akurat moja gin miała miejsce bo jedna babeczka się wypisala. Wszystko ok, na 99% plamieniem było po wczorajszej cytologii [emoji255]
Zdążyłam doczytać że któraś z dziewczyn kłóci się z mężem i ma wahania nastroju. Przytulam kochana [emoji847] w ramach wsparcia Ci powiem, że ja przeżywam prawdziwy roller coaster też swojemu zepsułam nie jeden dzień. Ostatnio powiedziałam głupi żart i zaczęłam się śmiać w głos i nagle zaczęło mi się chcieć mega płakać bez powodu. Więc raz płakałam raz się śmiałam [emoji849] moje 2 letnie dziecko nie przeżywa takich emocji. A dzisiaj się popłakałam że się boję KP bo pierwszego syna miałam całkowicie na mm a teraz chciałabym spróbować ale jak się naczytałam o tych nawałach, zapaleniach, bólu itp to mnie to przeraża i pewnie znowu skończy się na mm [emoji57]
Ja karmiłam rok i 3 miesiące i ani razu nie dostałam zapalenia mam swoje triki. Jak będziemy na etapie karmienia będę służyć radą. Damy radę !Nie czytaj takich rzeczy. To tak samo jak historie o komplikacjach w ciąży- może Cię to spotkać albo nie.
Ja kp 8 miesięcy i miałam tylko raz zapalenie piersi
Chodziło mi o KP podczas ząbkowaniaJej ja już nie pamiętam. Wydaje mi się że łagodnie przechodzili zabkowanie. Żel na dziąsła i gryzak. Nie było tragedii.
Syn raz mnie ugryzł, po moim krzyku z użyciem słów "aaałaaaa ja p.. Oszalałes?? " Tak mi się wymksnęło, bo się wystraszylam.. hahahqChodziło mi o KP podczas ząbkowania
Dziewczyny bylam na kolejnej wizycie 10 tydz i 183 uderzen na min niby dr mowi ze na spokojnie moglam miec stres czy wiecej biegac itd..czy ktos tak.miall??
Oo to super bo dostalam skierowanie na prenatalne i bylo napisane 183 uderzen tachykardia wiec juz sie wystraszylam ze moze faktycznie za szybko pracuje serduchoTak, w 9/10 tygodniu Maluszek miał 186 - w tym tygodniu serduszko ma jakiś skok i pracuje najszybciej. Później już się to uspokaja i normuje. Nie potrafię fachowo wytłumaczyć, ale lekarz mi właśnie tak tłumaczył, ze to normalne. Na następnej wizycie serduszko biło już 163 [emoji3526]