reklama
To mamy identyczne podejście moja droga, haha...
Ja właśnie jestem z trzecim.. Hihi
Dziś rozmawiałam z mamą.
Na wózki patrzylas?? - nie
Łóżeczko chcesz z naszej piwnicy czy nowe? - nie wiem
Gdzie będziesz rodzic?? - jak to już?? Niewiem nie myślę jeszcze..
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Mówię, mamo Mam czas, dopiero 13tydzien
A mama, oszalałas, zaraz święta, nowy rok, ferie zimowe, wiosna, Wielkanoc (albo na odwrót) i rodzisz..a ty myślisz, ze masz czas..
Hahaha.. .
Crazy Girl
Fanka BB :)
Spać!!!! Poszły ale już!!!! [emoji14]
Hormony.. Ah te hormony...
Właśnie dlatego bardzo bym chciała wynieść się z Polski gdzieś indziej bo zupełnie inna jakość życia. Mam rodzinę w Anglii i jak widzę co jest tu a co tam to trochę przykroSzwecja
No ale mamy tu większość rodziny więc może zdecydujemy się na edukację domową... Jeszcze sporo czasu mamy
nicelady
Placki... Uwielbiam!Po 01:00 w nocy a mi się strasznie zachciało placków ziemniaczanych .... i co? Idę obierać ziemniaczki!!!!! ))))))
Tego JesCze nie było w moim życiu. Jak nie zjem to będę miała netrctwa jakieś )
Powiem Wam, że to już 3 noc na szpitalnym łóżku i obudziłam się dziś taka "połamana", że szok.
Moni_89
Doszłam do tego przekopujacac te wszystkie wiadomości [emoji4] A ja odpisałam na post od razu po powrocie z pracy heh, więc pisząc nie wiedziałam jaki jest finał [emoji28][emoji4]
My już mamy dawno ogarnięte
nicelady
Mój koszmar z dzieciństwa na samą myśl mi niedobrze
Ja za dziecka tego nie lubiłam zbytnio, ale teraz to mi nawet sprawia przyjemność
Lubię ten smak i przede wszystkim lubię czosnek.
reklama
Kala07
Trzymam kciuki ze juz Cie puszczą do domu. Ja od 2.30 n8e potrafiłam juz zasnąć a wlasnie zadzwobil budzik do pracy ..Placki... Uwielbiam!
Powiem Wam, że to już 3 noc na szpitalnym łóżku i obudziłam się dziś taka "połamana", że szok.
Podziel się: