reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
To mamy identyczne podejście moja droga, haha...

Ja właśnie jestem z trzecim.. Hihi
Dziś rozmawiałam z mamą.
Na wózki patrzylas?? - nie
Łóżeczko chcesz z naszej piwnicy czy nowe? - nie wiem
Gdzie będziesz rodzic?? - jak to już?? Niewiem nie myślę jeszcze..
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Mówię, mamo Mam czas, dopiero 13tydzien :)
A mama, oszalałas, zaraz święta, nowy rok, ferie zimowe, wiosna, Wielkanoc (albo na odwrót) i rodzisz..a ty myślisz, ze masz czas..
Hahaha.. .

Właśnie dlatego bardzo bym chciała wynieść się z Polski gdzieś indziej bo zupełnie inna jakość życia. Mam rodzinę w Anglii i jak widzę co jest tu a co tam to trochę przykro :)
No ale mamy tu większość rodziny więc może zdecydujemy się na edukację domową... Jeszcze sporo czasu mamy

Po 01:00 w nocy a mi się strasznie zachciało placków ziemniaczanych .... i co? Idę obierać ziemniaczki!!!!! :)))))))
Tego JesCze nie było w moim życiu. Jak nie zjem to będę miała netrctwa jakieś :))
Placki... Uwielbiam!

Powiem Wam, że to już 3 noc na szpitalnym łóżku i obudziłam się dziś taka "połamana", że szok.

reklama
Do góry