Najlepiej polać ciepłym prysznicem miejsce bólu. U mnie skron i kark.Musze spróbować z prysznicem..
Nie martw się na zaś, jeżeli jednorazowe plamienia to zapewne po cytologii
reklama
Crazy Girl
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny. Budzi mnie piękne słońce. Oby tak zostało. Lecę budzić moje gwiazdy. Miłego dnia [emoji106][emoji4]
Kiniawk
Koleżanka z poprzedniego forum rodziła w Gdyni i przez 3 dni nie wpuścili jej męża do szpitala. Tam nie ma takiego zwyczaju! Byłam w szoku bo mój K był ze mną codziennie od 8-20 nie wyobrażam sobie być po porodzie bez niego...
@CatsMum
Aaa no tak zapomniałam, w wojewódzkim 12 lat temu i 5 lat temu też nie mógł nikt wchodzić do sal gdzie leżelismy. Do odwiedzin był osobny pokój, a dzieci za taką szybką.
To było tragiczne, nie wiem czy jest tak dalej.
W dzień jak wychodzilam z Jasiem, miałam mieć wypis o 11, mąż przyjechał przed 11. A wypis się wydłuży, bo nie zbadali mi na coś tam małego i nie biło komu.
I wyszliśmy do domku dopiero o 15.30.
Ok 12 godziny jedna z lekarek wyraziła zgodę, żeby na salę moją wszedł mąż. Byłam sama bo współlokatorki poszły do domu..
To był jedyny minus wojewódzkiego.. Kurde, zaraz zacznę myśleć i się okaże, że jest ich jednak więcej hahahhaha.
Nadrobię Was później.. Zaspalam!! Wstałam po 4 drzemce!
Miłego dnia.
Hej dziewczyny. Znów naskrobałyście dużo trochę przeglądnęłam ale jakiś spór był wiec się nie zagłębialam aż tak no nic ja od rana się kręcę bez celu. Dziś wizytuje i zaczynam panikować. Strasznie mnie obsypalo wypryskami na całym ciele i wszystko mnie swędzi. Wizytę mam na 15 ale czas mi się dłuży i dłuży. Obym jakoś przetrwała.
Kciuki [emoji1696]Hej dziewczyny. Znów naskrobałyście dużo trochę przeglądnęłam ale jakiś spór był wiec się nie zagłębialam aż tak no nic ja od rana się kręcę bez celu. Dziś wizytuje i zaczynam panikować. Strasznie mnie obsypalo wypryskami na całym ciele i wszystko mnie swędzi. Wizytę mam na 15 ale czas mi się dłuży i dłuży. Obym jakoś przetrwała.
Ja się zastanawiam czy nie iść do gin...
Jaska.JDM
Ja znowu w drugą stronę .posłuchałam wszystkich dookoła i najmniejszego rozmiaru kilka sztuk miałam .
A moja mała topiła się w 56 .
I wolno rosła .
Teraz mam zamiar lepiej się przygotować
Mój też się topił. Miał tylko 49cm.
I melise niech wypiją te co się denerwująDziewczyny hormony buzują :/ gleboki wdech i do przodu
A tak serio... to rozważanie już, gdzie będziecie rodzic? Ja jeszcze o tym nie myśle, a powinnam ze względu na białaczkę :/
Napewno Warszawa tylko mam wyobrażenie, ze nie zdarzyłaby nagle dojechać jakby cis się zadziało[emoji54]
Ja rodzić chciałam na początku tam gdzie pierwsze w Bydgoskim Bizielu. Jednak lekarz od mojej choroby zalecił CZMP w Łodzi
I cesarkę.
Uderzeń gorąca nie mam ale ciągle brak mi tchu.. Najgorzej jak się schylam albo długo stoję
Brak tchu jakby ktoś naciskał na klatkę.
Dziewczyny co do wątku zamkniętego pomyślcie tak jak na fb są grupy zamknięte lub tajne i dodaje się osoby po spełnieniu wymagań tak i tu zamknięta ma dać szansę się vardziej otworzyć jednocześnie być anonimowym. Bo niech ktoras korzysta z firum będzie miała jakiś problem w rodzinie wygada się w tajemnicy przed mężem nam on by stworzył konto i miał od raxu byc dodany bo tak?? To troche bez sensu wtedy zamykać wątek.
Syn przyniósł jelitówkę z szkoły i pół nocy nie przespanej niestety.
Smecta larimed mam i juz dostał. Macie domowe sposoby na jelitówkę dziecka?
U mnie i kokon i poduszka do karmienia ( kura z la millou) to hit. Ta kura już w szpitalu mi pomogła z tym ze kładłam ja pod głowę sobie
A co do kocykow to ja minky nie bo takie sztuczne mi się wydają.
Lullalove ma extra, 50% bambus 50% bawełna milusie no cudo, używamy kilku od roku, często prane jak nowe
Będzie ciepło to pewnie ze dwa bambusowe otulacze by się przydały
No widzisz. Ja kokon próbowałam używać ale przesuwal sie na głowę i balam się że mu się dziecko udusi...
Karmić na siedząco nie potrafilam, dlatego poduszka mu sie nie przydala, później się nauczyłam więc myślę czy przy drugim nie kupić
Te kocyki z babyono są fajne, minky jest cienki z jednej strony, z drugiej bawełna. Na początek był super bo pozniej to pieluszki bambusowe
A tak serio... to rozważanie już, gdzie będziecie rodzic? Ja jeszcze o tym nie myśle, a powinnam ze względu na białaczkę :/
Napewno Warszawa tylko mam wyobrażenie, ze nie zdarzyłaby nagle dojechać jakby cis się zadziało[emoji54]
Si.
Szpital 3 referencyjnosci
AniaSkrzat1
Ja też jestem obsypana, plecy, twarz.... Najgorzej na dekoldzie, w tej ciąży nie dość że czuję się tragicznie to jeszcze tak samo wyglądamHej dziewczyny. Znów naskrobałyście dużo trochę przeglądnęłam ale jakiś spór był wiec się nie zagłębialam aż tak no nic ja od rana się kręcę bez celu. Dziś wizytuje i zaczynam panikować. Strasznie mnie obsypalo wypryskami na całym ciele i wszystko mnie swędzi. Wizytę mam na 15 ale czas mi się dłuży i dłuży. Obym jakoś przetrwała.
reklama
Zabiję was. Weszlam na lullalove i zbankrutujeJa rodziłam w Gdyni w Redłowie i jestem mega zadowolona
Lullalove extra jest - ja mam kosmetyki, kocyki - bajka
Podziel się: